Jenny Frankhauser: Baby Bauch Image осигурява объркване

Преди около два месеца Jenny Frankhauser направи връзката с новия си приятел steffen. Сега 27-годишният обърква феновете си с бебешка снимка.

Jenny Frankhauser редовно казва на феновете си в социалните си медийни канали в ежедневието си. Преди около два месеца сестрата на Даниела Катценбергер направи връзката с новия си приятел steffen.
Въпреки това, с общи снимки, обаче, двамата преди това се задържаха - вероятно защото Джени иска да защити личния живот на своя приятел и любовта им към щастието. Затова досега не показваше лицето на приятеля си. Но прясно прекрасната двойка изглежда много щастлива да бъде един с друг.

Jenny Frankhauser объркан с образа на топка

Последните новини Jenny Frankhauser Помирение между Даниела Катценбергер и Джени Франкаузер?

Въпрос на въпрос в Instagram 27-годишният наскоро отговори на някои въпроси на феновете. Наред с други неща, последовател, който искаше да знае кога Jenny ще покаже новия си приятел през първия път. Вашият отговор: "Тогава, ако се чувства правилно."
Друг фен се интересуваше от това колко деца jenny биха искали по-късно. "Пожелавам 3-4 здрави деца. Дали момче или момиче не ми пука ", е отговорът на певицата.
Но не и отговорът на себе си е, с Джени, които се грижат за объркване. По-скоро това е картината на заден план, която показва певицата с бебешка топка. Въпреки това, с Hashtag Hatwerwörpenphotoshop, тя веднага осъзнава, че снимката е само шега и тя е редактирал снимката с Photoshop.