Нека бъдем честни: 10 комплимента, които жените НАИСТИНА искат да чуят

Ние, жените, сме най-щастливи от тези хубави изречения.

Всяка жена обича да получава комплименти. Те стоплят сърцата ни и са полезни и за междуличностни отношения. Твърде често чувате хубави неща за това как изглеждате. "Косата ти изглежда страхотно ", "Роклята ти стои добре " или "Имаш толкова красиви очи " - една жена почти винаги се радва на тези изречения.

Но има неща, които жените много по-скоро биха чули, които не са непременно разпознаваеми отвън. Добрите думи за нашия характер, нашата ценност или нашето приятелство са наистина балсам за душата.

Това са 10-те комплимента, които ИСТИНСКИ искат да чуят жените:

1. Вие сте незаменим за мен

Кой не обича да се чувства като нещо много специално?? Толкова много хора идват и си отиват в живота на човека - приятно е да чуя, че за някого вие не сте просто един от многото, а незаменима част.

2. Правиш ме щастлив

За това трябва да се каже нещо друго? Всички искаме нашите приятели, семейство и партньори да бъдат щастливи - а чуването, че можем да помогнем, е просто безценно.

3. За мен си перфектен - точно такъв, какъвто си

Всеки се бори със своята несигурност или неща, които не харесва в себе си и в характера си. Така че е приятно да чуете, че има някой, за когото не е нужно да се променяте.

4-ти. толкова се гордея с теб

След като станеш възрастен, все по-малко те хвалят. Повечето услуги се приемат за даденост. Точно затова жените са щастливи, когато им бъде дадено такова признание.

5. Просто винаги ме караш да се смея

Смехът е най-доброто лекарство и нещо, което сближава хората. Хора, с които можеш да се смееш, обичаш да се обграждаш.

6-то. Не знам какво бих направил без теб

Ние, жените, с удоволствие сме необходими. Ние винаги сме рамото, върху което да плачем, ухото, което да слушаме или източникът на добри съвети за нашите приятели.

7-ми. с теб ми е добре

Доверието е изключително важно в приятелството. Човек обича да чува, че човек се чувства комфортно в наше присъствие и обича да бъде с нас.

8-ми. Ти си единственият, който ме разбира

Добре известно е, че когато правите всичко възможно, за да помагате и подкрепяте приятелите си, се радвате на известно признание.

9. Харесва ми начина, по който мислите

Да, вярно е: жените обичат да бъдат хвалени за интелекта си, а не само за обувките си. Тези, които хвалят мислите ни, доказват, че наистина ни слушат.

10. Всичко е наполовина толкова забавно без теб

Ако не можете да работите или сте болни у дома, се чувствате доста тъжни, когато всички останали са навън и се забавляват. Точно такова изречение отново прави всичко правилно!