Сега всички го носят отново ... Зелената парка не е готина или все още е модерна??

Наистина всеки го има. Поне това ни казва чувството ни. Ако се концентрираме върху това, всъщност ще видим само хора, които минават покрай нас в зелени паркове. Очевидно повечето от тях нямат нищо против да носят външен вид, който да не ги откроява сред тълпата. Какво прави зелената парка толкова популярна??

За да разберем дали зелената парка все още е модерна или трябва бавно, но сигурно да напусне мястото си, работихме с Каролина Шлютер, редактор в онлайн магазина Edited.де, и Реджина Мюлер, централен купувач в Peek и Cloppenburg Düsseldorf. И двамата са съгласни: "Паркът е и ще остане популярен." Но защо?
"Паркът не само изглежда стилен, но и практичен и функционален. Може да се съчетае перфектно с всяка визия “, казва Шлютер. Мюлер също вижда факта, че може да се носи с много тоалети като основно предимство на якето. Но и към по-елегантни стилове? Все пак парка е доста спортен ... Работи! Много добре наистина. При условие, че харесвате несъответствия в стила и бихте искали малко да „облечете“ външния си вид. "Темата за стилистичните несъответствия е особено популярна в момента", казва Мюлер.

В момента тези зелени паркове висят по магазините

© Zalando

Има ли модели, които са особено модерни сега??

зелено. парка. Добре. Типични характеристики на класическата парка са качулката, правият разрез и двата джоба в областта на таза. Независимо от това: Зелената парка не е просто зелена парка. От разстояние всички модели могат да изглеждат еднакво, но при по-внимателен оглед има разлики - особено по отношение на цвета и кройката. Да предположим, че все още нямам зелена парка и наистина искам да си взема. Кои модели са особено популярни сега?
"Подробности доминират този сезон. Това могат да бъдат поразителни шевове например, но също така и кръпки или кожени вложки ", казва Шлютер. "Шнурове в кръста, с които можете да поддържате женствен силует, също са хубави."Ако търсите модел за зимата, най-добре е да изберете вариант с вътрешна подплата. "С парка от найлон с карирана или плюшена подплата обикновено не можете да сбъркате. Качулките с тапицерия от изкуствена кожа също са страхотни “, казва Мюлер. "Вечни спътници също са модели, изработени от измит памук."В шкафа няма модел с вътрешна подплата? Не е лошо също. „Тъй като много паркове са разкроени доста големи, просто се обличате според принципа на лука и слагате няколко слоя един върху друг“, съветва Шлютер.

Какви модерни алтернативи има през есента и зимата?