Джони Деп държи пиян Лодацио

51-годишният актьор е предназначен да проведе пиянска похвала на тазгодишния "филмов фестивал" Холивудски филм "за представянето на наградата за документация.

Джони Деп беше на външния му вид на 18-ти. Годишен комплект филмов фестивал (нощ до 15. Ноември) Предполага се, че пиян. 51-годишният актьор е бил гост на събитието да предаде наградата "Документация", която отиде на "Супермендс: Легендата за Шеп Гордън" от режисьора Майк Майърс. DEPP не изглежда да е в най-добрата си ежедневна форма за тази задача, беше объркана за двойния микрофон пред носа си и каза: "Това е смешният микрофон, който съм виждал в живота си."

Тогава проклятието на Карибите - актьорът се опита да постави микрото, което доведе до масата да се смее, включително музикален мениджър Шеп Гордън, който вече нямаше един.

Последните новини Джони Деп Секс символ? Джони Деп е неудобно неговия образ

"В такива неща не съм много добър", премахнах депа и си отидох, външен вид! Сега ще прочета това.Холивудската звезда говори за: "Десетилетия, Шеп Гордън е един от най-популярните и престижни мениджъри на музикалната индустрия. Сега той е и звезда и предмет на документация "supermensch", защото той е "мъж" [Йидджишки за човек с благоприличие]. Много съм много щастлив да го имам в живота си. Той е някой, който наричам като голям приятел, невероятно лоялен приятел. Така че трябва да видите филма!"