Joop хули: "Кейт изглежда като измамена стюардеса!"

Всъщност херцогиня Кейт получава само похвали от всички страни за стила си. Но някой го вижда напълно различно: дизайнерът Волфганг Йооп смята, че изборът на дрехи на Кейт е доста погрешен.

Кейт Мидълтън редовно се класира на първо място в списъка "Най-добре облечени ". Също така модни суперзвезди като Мадона или Сара Джесика Паркър се възхищават на херцогинята за класически стил на облекло. Дрехите, които извършват, се продават в рамките на часове на производителите. Но сега Кейт трябва да се затопли, защото за първи път тя получава главата си. Дизайнерски Wolfgang Joop Blasphemes за kates предполагат "стюардесен-поглед".

През последните месеци 31-годишният е намерил свой личен стил: Kate Enchants с пастелни палта, кожни фини чорапогащи и задължителна шапка на главата. Тя успя да направи леко прашния кралски поглед отново. Поне мислехме поне.

Последните новини Kate Middleton изненада! Мини принц Джордж е най-влиятелният лондон

Stardesigner Wolfgang Joop изглежда много различно. Противоположно.de 'той сега разкрива: "Мисля, че Кейт винаги изглежда като измамена стюардеса."И това не е всичко. 68-годишният мъж намира доста тежки думи за херцогинята. Явно изглежда "...като да направите фантастичен филм с тези малки шапки и палта. Тогава има тази постоянна усмивка. Това разбира се е много хубаво, но изглежда толкова пробито."И трябва да признаем, че той не е напълно погрешен.

Но Кейт избира дрехите си внимателно. Тя е съпруга на принц Уилям, член на кралското семейство - и всеки също трябва да види това. Джоуп обяснява: "В Англия облеклото е комуникация. Можете да разберете кой точно идва от кой район и кой е бил в кой университет."Така че облеклото ви казва кой сте и откъде идвате. Въпреки това 31-годишният мъж винаги се грижи да носи дрехи на достъпни цени, вместо скъпа дизайнерска мода. Нищо чудно, защото кралското семейство получава "заплата " от данъчните пари на британците и те не обичат да виждат изхвърлените им трудно спечелени пари за безобразно скъпи дизайнерски бъркалки.

Дори Волфганг Джоп да не харесва стила на Кейт Мидълтън, ние все пак обичаме да разглеждаме тоалетите й в пастелни цветове и необичайните творения на шапките. Би било скучно, ако херцогинята на Кеймбридж се разхождаше с дънки и тениска. В крайна сметка трябва да има малко кралски усет.

© Гети Имиджис