кафе машина Jura: цените

Jura кафе машини могат да бъдат закупени от почти 500 евро. Въпреки това, има и модели, които струват няколко хиляди евро. Ние обясняваме къде са разликите и ви дават няколко полезни съвети за закупуване.

Ценови диапазон и как идват

Цените за напълно автоматичните машини на JURA варират от 450 евро до над 6000 евро. JURA произвежда както напълно автоматични машини за домашни и офис консумативи, така и за професионална употреба в гастрономията. Ето защо, широкият ценови диапазон: кафемашина за домашно изискване най-накрая трябва да има много по-малко от този, който стои всеки ден под постоянна употреба. Кафеторите се различават, наред с други неща, в тяхното представяне, така z.Б. тяхната скорост, обем на резервоара за кафе и обем на резервоара за вода, натрупване (Z.Б. Колко термични котли ги включват), оборудването им (изход за гореща вода, мляко

..

) И материалите (Z.Б. Керамична мелница).

  • Също така четената кафе машина свършва
  • Прочетете също - оставете кафе машина Jura
  • Също така четете - ремонт на кафе машина JURA

GIGA X8C Professional: кафе машина Jura за над 6000 евро

Какво може да има кафе машина, която струва над 6000 евро? Направете добро кафе, ясно. И не само кафе: 29 кафе специалитети с и без мляко пяна произвежда кафе машина при натискане на бутон с най-простата операция. Друга особеност е скоростта: кафемашината има три термоблака и по този начин може да произвежда кафе, капучинос или еспреси в най-доброто време. В допълнение, тя е оборудвана с висококачествена керамична мелница, която е не само издръжлива, но и на свой ред много бързо, при което процесът на приготвяне е допълнително ускорен.
Тази напълно автоматична машина е нещо за професионална продължителна употреба в кафенета или ресторанти.

Цени на други кафе машини

Ако търсите висококачествена кафе машина за домашна или офис употреба, тя не е задължително да има скъп кафе машина Jura. По-евтини алтернативни оферти z.Б. DELONGHI ECAM 22.110.B Кафето напълно автоматично лъскаво черно. Тази кафе машина в момента е най-продаваният NR. 1 и има средна оценка от 4,5 звезди от 5 за повече от 600 отзиви за клиенти. (Статус: юли 2015 г.) Тази кафе машина струва 300 до 350 евро в зависимост от доставчика, има 1,8 литров воден резервоар и е оборудван с мляко. Подобни характеристики JURA Impressa C60 пиано черно, което е много по-скъпо с малко под 500 евро. И двете са подходящи за кафе на зърна и кафе на прах и са оборудвани с функция с две купа. Въпреки това, кафемашината Jura е чисто фантастична от лекота на кафе машина Delonghi.

Съвети и трикове Отидете в покупката на вашата кафе машина в специализиран магазин и получавате съвет. Така че не само можете да намерите кафе машина, която е напълно съобразена с вашите нужди, но и да има компетентен човек за контакт в случай на повреда и с въпроси.