изграждане на кухня обратно с самия водещ

Стъклени кухненски стени са изключително популярни. Благодарение на многобройните възможности, които LED технологията предлага, все повече хора се интересуват от кухня обратно с LED осветление. Всичко, което трябва да знаете, за да построите кухнята назад с светодиод, научете тук.

Различни начини за осветяване на стъклената стена

Как да прикрепите стъкло отзад на стъклото, ние сме описали подробно тук за вас. Тази статия не работи при избора на стъкло от стъкло, както и как да се сглоби кухнята от стъкло.

  • Също така четете - изграждане на LED водна стена сами
  • Също така четете - направете кухня обратно
  • Също прочетете - премахнете кухнята назад

Тук е светодиодното осветление, което въпреки многостранните възможности на LED технологията не е лесно да се приложи. Преди това трябва все още да се изясни как да осветяват чашата на кухненската задна стена:

  • Промийте и хомогенно отзад
  • по ръбовете отдолу нагоре и обратно, евентуално дори странично

Акрилно стъкло срещу ESG

Първо, става дума за кой материал използвате за вашата кухня. По отношение на стъклото, акрилното стъкло (плексиглас) и безопасно стъкло (ESG, стъкленото стъкло на едно диска) са на разположение. Свързаното ръководство показва, когато не трябва да използвате акрилно стъкло по-добре.

Кухнята от стъклото, осветена от ръбовете

Най-лесният начин е прилагането за осветяване на стъклото на кухненската задна стена от затварящите ръбове. За това се нуждаете от LED релси в дължината на стъклото. Това обаче не е възможно с всеки монтажен вариант. Можете да използвате точкови скрепителни елементи или дистанции тук, ако стъклото трябва да се осветява отгоре и по-долу.

Това е оптимално, ако стъклото след това се залепе назад към стената. Недостатъкът може също да бъде предимството, защото осветлението е въпрос на вкус. Разбира се, стъклените ръбове светят по-интензивно от цялата стъклена повърхност. E възниква почти дифузорна рамка от ярка светлина, която намалява до центъра на стъклото. Този ефект може да бъде напълно наясно.

Осветителна кухня Задна стена със светодиоди

Цветното осветление на стъклената стена не е наистина сложно, но по-скъпо. Първо, тя не трябва да бъде ясна стъкло. Млечното стъкло се стреми най-добре. Проблемът с много светодиодни панели е фактът, че те обещават да разпространяват равномерно леки, но това изглежда доста различно. След това има ясни горещи точки за виждане.

Има някои доставчици, които са разработили специални панели. Те осветяват стъклото, а след това всъщност равномерно. Но можете да използвате и висококачествени LED релси във височината на стъклената задна стена. Важно е те да разпръснат максималната светлина. Това е случаят с наистина висококачествени LED релси - и те имат своята цена. В зависимост от това колко светла трябва да се изчисли на всеки 50 см с релса.

Монтаж на задната стена за плоско LED осветление

Забележка при плоска подсветка също е, че стъклото не трябва да се залепва. По-скоро тук е за предпочитане система с релсови профили. Това също така улеснява поддържането на LED релсите, тъй като стъклените плочи просто избутаха странично или. да се премести.

Съвети и трикове Какво друго да помислите, ако искате да направите пълната кухня обратно, можете да прочетете тук.