Така че можете да почиствате чисти и уплътнителни плочи

Пешеходни дъски и терасови плочи замърсяване донякъде значително с течение на времето, поради което те трябва да бъдат напълно почистени. За да защитите надеждно плочите през годините, можете да приложите уплътнение.

Подобно почистване на пътеките е възможно по различни начини

През годините, поради времето, силното замърсяване на тротоарни плочи или други подови настилки в открито. Има няколко начина да премахнете тези замърсявания. Но не всеки е един и същ ефект и винаги се препоръчва. Това са най-често срещаните видове числа:

  • Също така прочетете - така можете да преместите плаките за пешеходни пластини на разделяне
  • Също така прочетете - така че можете да пробиете подходящи дупки в пътеките
  • Прочетете също - Как да импрегнирате тротоарни плочи за лесна поддръжка
  • Препаратът за високо налягане: Той е много популярен за почистване на тротоарни плочи или вътрешни плочи. Има обаче няколко неща, на които трябва да обърнете внимание, когато използвате това устройство. Например, фугата за фуги може да се извие от фугите и да е необходимо да се напълнят отново фугите.
  • Химически почистващи агенти: Почистващите агенти с химически добавки увреждат подпочвените води, растенията в градината или дори домашните любимци, които са във вашата градина. Също така търкането на тротоарните плочи е тромава работа.

Необходимо е щателно почистване преди запечатване

Основното почистване на тротоарните плочи е много важно преди нанасяне на уплътнителя. За да направите това, първо отстранете едрата мръсотия с почистващ пясък, който може да развие вид полиращ ефект и да разчупи кора от мръсотия. Тук вече може да се премахне много мръсотия. Можете да премахнете упоритите замърсявания с почистващ препарат за вътрешен двор. Това трябва да влезе в сила известно време след прилагането. Като алтернатива можете да използвате препарат за високо налягане и да почиствате плочите парче по парче. Използвайте обаче толкова голямо налягане, колкото е абсолютно необходимо.

Уплътняване на тротоарните плочи като ефективна защита

Профилактиката обикновено е по-добра от поправката й по-късно. Поради това е препоръчително да се предпазват тротоарните плочи от атмосферните условия. Това прави почистването редовно много по-лесно. Печатът обаче трябва да се подновява редовно. Нанесете уплътнителя от железарския магазин или от специализирания магазин точно според инструкциите на опаковката, за да постигнете възможно най-добрия ефект. Все още влажните фуги могат да бъдат внимателно измити с хоросан. Това ще предотврати развитието на плевели или мъх в ставите.