Така че можете да подсилите леглото си

Ако виси, докато спите, матракът не винаги е. Също едно легло може да се отпусне с времето. В тази статия обясняваме къде са причините за нарязана рамка, кутията пружинно легло и водно легло и как те могат да продължат по него.

Нарязаната рамка виси

Повечето легла в Германия се състоят от легло, една или две ламела и един или два матрака. Ако се чувствате като нарязаната ни рамка внезапно виси, можете да имате няколко причини:

  • Също така четете - как можете да изхвърлите старото си легло?
  • Също така прочетете - повече сън комфорт - нормално легло за възстановяване на водното легло
  • Прочетете също - стабилизирайте леглото - можете да го направите сами
  • Една лате е счупена
  • Една или повече ламели са износени
  • Степента на твърдост не е зададена правилно

Изследване на основната причина

За да разберете какво е виновно за повредата на вашата решетъчна основа, просто извадете матрака от основата и проверете ламелите. Ако нито една не е счупена, проверете дали някоя от ламелите дава твърде много. Нормално е и дори е желателно ламелите да дават малко повече в областта на таза и раменете, отколкото в други области, но и те не трябва да дават твърде много.

Отстранете проблема

Ако откриете дефектна лента, трябва да я замените. Ако проблемът е в областта на рамото или таза, проблемът може да е в неправилната настройка на твърдостта. Можете да разберете как правилно да зададете контролите тук.

Водно легло провисва

Водното легло е много лесно отзад, не на последно място заради приятната топлина благодарение на интегрираното отопление във водното легло. Ако обаче водното легло е зададено неправилно, то всъщност може да повреди гърба, вместо да бъде нежно към него. Така че, ако имате чувството, че водното ви легло е увиснало, трябва спешно да го укрепите, така че го напълнете с още вода. Можете да разберете как да определите правилното количество за пълнене тук.

Кутия пружинно легло провисва

Пружинното легло с бокс се характеризира с факта, че основата му съдържа същото окачване като матрака и поради това е амортизирана няколко пъти. Това също би трябвало да е от полза за гърба. Недостатъкът: Ако леглото на кутията провисне, нищо не може да се направи. Бокс пружинно легло не може да бъде подсилено. Ако пружините в основата са износени, е необходимо ново легло с пружинни кутии.

Легло от европалети

Ако имате легло от европалети и искате да го подсилите, можете просто да забиете допълнителна лента в средата на европалетите, за да закрепите отделните дъски.

Съвети и трикове Тук можете да разберете как можете да изградите собствено легло от европалети.