лизинг на кафе машина: ползи и цени

Ако искате да запазите скъпите разходи за придобиване на кафе машина, вместо това можете да наемете кафе машина. Какви предимства това предлага това, което струва и за какво трябва да обърнете внимание, вижте следното.

Предимствата и недостатъците на лизинга

Предимствата

  • Също така четете - кафе машина
  • Също така четете - полезен живот от кафемашина
  • Също така четете - живот от кафемашината
  • Те си държат високата цена и свързания с него период на амортизация в продължение на пет години.
  • Услугата включва транспорт, поддръжка и ремонт.
  • Можете да запазите автоматичната кафемашина след изтичане на лизинга - което не би било случаят с заем.
  • Можете да приспадате лихвените цени като месечни оперативни разходи през същата година.
  • Получавате нова кафемашина, когато наемат и употребявани машини.

Недостатъците

  • Лизингът всъщност има голям недостатък: цената. В сравнение с директна покупка, устройството, разбира се, е значително по-скъпо в лизинга. Въпреки това, можете да прекратите разходите, както казах, така че този факт едва ли е важен.

Как работи лизинговата работа?

На първо място, търсите доставчик кафе машина. В зависимост от модела и желаното време на изпълнение, е зададена месечна скорост и ще получите кафе машина, доставена в офиса, свързан и инсталиран. Периодът на договора обикновено е 25 до 60 месеца. По-рано се определя дали клиентът поема разходите за поддръжка и всички разходи за ремонт или ако тази услуга се поема от доставчика. След изтичане на лизинг, можете да вземете машината.

Колко струва лизинговата цена?

Колко плащате месечно за вашата кафе машина зависи от модела и време на работа, както и всички услуги. Месечните вноски обикновено са между 22 и 55 евро. С кафе машина с покупна цена от 735 евро (z.Б. Nivona Cafermantica 757) може да очаква период от 36 месеца с лизингов принос от 30.65 евро (еспресочен лизинг.de).

Какво трябва да обърнете внимание на лизинг?

Преди да подпишете договора, разберете за поддръжката на любимата си кафе машина и помислете дали би било полезно да се покрият разходите за поддръжка с месечните вноски. Кафе машини трябва редовно да се почистват и декалират. Също така сравнете няколко доставчици на лизинг във връзка с цените, продължителността и услугите. Не обръщайте внимание просто на цената! Може би те ще могат да получат по-добър начин, ако имате доверие на лице за контакт на място, което е незабавно достъпно за проблеми, когато плащате няколко евро по-малко, но трябва да изпратите вашите кафе машини за ремонт.