вар мазилка по-добре влажна като суха

Така наречените телесни пигменти могат да оцветят лайм мазилка. Можете да се смесвате в прахообразна форма със суха мазилка или да добавите като мокра каша към влажната мазилка. Предимно е избран мокър метод, който обещава по-равномерен и по-надежден резултат. Цветната каша се извършва чрез влизане.

Изтрий или боядисване

За да произвежда цвят по стените, мазилката на стената може да бъде оцветена или боядисана повърхността на мазилката или боядисана. Въпреки това, поръчката за покритие засяга полезните свойства на лаймската мазилка.

  • Също така четете - вар мазилка в банята
  • Също така четете - правилно прилагайте вар мазилка
  • Също така прочетете - вар мазилка: ръководство

В допълнение към ограничаването на климатичния ефект на стаята и пречистването на въздуха на замърсителите, прилагането на цвят върху структурната мазилка може да се превърне в сложно и сложно предприятие. Изборът на нюансите в интериорната мазилка се предлага и в подобна степен чрез оцветяване на лаймската мазилка.

Боядисване

Задните цветови частици от периода на тебешир са достъпни в около четиридесет базови звуци, от които над 250 нюанса за лаймската мазилка могат да бъдат възстановени. При смесване на лаймската мазилка, прахообразните частици могат да се разбъркват в суха мазилка. Впоследствие варната мазилка е прикрепена и обработена.

Така че багрилото лайм мазилка мокри

За да направите цветна мазилка за вар, можете алтернативно да изберете мокър метод. Гарантира много хомогенно оцветяване и цветовия резултат може да бъде повлиян по-точно, отколкото в сухия метод.

1. Създайте синтерована вода

Дават мокри блатни плочи в купа и го остави да се установи. На повърхността, след няколко часа, така наречената синтерована вода.

2. Поръсете цветните частици

Вземете колкото се може повече синтерова вода. Цветният пигментен блок не трябва да надвишава десет процента. Поръсете частиците върху водата.

3. Призрак

Процесът на уреждане се повтаря и цветните частици "soupt" във водата. Което на свой ред на повърхността, образуваща синтерова вода, вземете или изливайте.Останалата цветна каша е вашият оцветител.

4. Багрило

Поставете вар мазилката с вода за обработка и разбъркайте цветната овесена каша.

Съвети и трикове, за да проверите цвета в бърз тест, пуснете малък професионалист и го изсушете с сешоар.