Борба под майките: това неприятен послание получи мама на нея" приятелки

Защо имате нужда от врагове, ако имате тази "мама freundennen"?

Няма представа защо това е, но аз съм придобил впечатлението, че много (не всички) жени, веднага щом станете мама, автоматично влизат в състезанието с всички други майки. Той е изведен и оценен, осъден и болен. Никой не го прави толкова добър, колкото себе си и всички други деца не могат да достигнат до водата или собствените си.

Но това, което млада майка от САЩ получава да чуе от предполагаемите си приятели, наистина надминава всичко по отношение на подлостта и клюките, които някога съм чувал. Един ден Джейд, името на майката, намира това писмо:

Зареждане...

нефрит,
Седнах с няколко момичета и ни е толкова гадно, че трябва да коментирате всяка част от живота си с Ади. Внимавайте, всички имаме деца, които управляват живота ни - и си представете всеки родител да мисли, че собственото му дете е специално. Но не търкаме всичко това под носа на всички.
Тя има ново облекло - страхотно, след това го снимайте и го изпратете насаме на човека, който ви го е дал - но не на всички.
Тя пълзи от постелката си - не ни интересува. Тя е на 6 месеца - голяма работа!!!
Чуйте го и решете - ако всяка майка ще публикува всички глупости, сигурен съм, че скоро ще имате прекалено много от него.

"Ние правим това тук, така че знаете какво мислят хората."

Не можем да чакаме най-накрая да започнете да работите отново - тогава може да нямате толкова много време за Facebook вече.
Addy е красива и ние ги обичаме всички, но нашите деца също са страхотни.
Мисля, че сте разстроени от "addy тук и addy там" много хора - мислехме, че това няма да се случи след първия месец - но не го прави.
Не всички са толкова заинтересовани от това, което изпълнява, така че ни дават почивка.
Ние правим това тук, така че знаете какво мислят хората.

Липсват гладки думи, когато четете това. Има дамите никой не каза, че можете да правите хора "sinc"? И нека бъдем честни, едно е да се срещнете с "приятелите си " и да поговорите за друг приятел - или да го наречем богохулство. Но е доста гадно нещо да го запишете страхливо и анонимно и да го изпратите на човека.

Как бихте реагирали?

И ако наистина ми пука за човек и не мога да понасям какво публикуват, пишат или казват, тогава ще говоря лично с него и няма да ги излагам в страхливо писмо. Или какво мислите по въпроса? Случвало ли ви се е нещо подобно??