Можете ли да миете кафяво лазерно дърво бяло?

Беше не-плюс ултра от вътрешното и външното устройство, което не плюс ултра от вътрешното и външното съоръжение беше в търсенето днес, са по-реколта или стила на селски стил. Но как можете да миете кафяво дърво бяло? Казваме ви как работи.

Как да получите кафяво дърво бяло?

С глазура, дърво е защитено от атмосферни влияния. Те правят дърветата водоустойчив за дълго време. Но с времето зъб гризат повърхността на повърхността и лазур трябва да бъде подновен.

  • Също така чете - тъмно дърво бяло
  • Прочетете също - изтрийте лазерното дърво и как можете да продължите
  • Също чета - дървена стена чиста покривка бяла

Днес бялото дърво принадлежи на скандинавската космическа атмосфера и в момента е обявен. Разбира се, ако дървото ви има стар или кафяв лазур, новото бяло не се държи. Старите слоеве за масло и боя са неподходящи като субстрат за обновена глазура и трябва да бъдат отстранени.

Как да приготвим дървото?

За глазура се нуждаете само от тънко, но прозрачно цвето приложение, което покрива субстрата, но не е напълно покрито. За да реализирате нова лозусна работа, трябва да създадете напълно чист, сандвичен и сух под земята.

Шлифовъчна хартия, сушилня за горещ въздух или химически вещества. Ако е необходимо, има и покритие на гората. Ако дървото е трудно да се облекчи през тъмна глазура, трябва да използвате избелващ агент.

За много тъмно оцветени дървета често само преосмислянето помага с покриващия бял лак слой. След това трябва да се въздържате от лази в бяло или да изберете по-тъмен цвят.

Как става това в лазер

Разграничаваме между тънък филмов лазер, който получава естествената повърхност на дървото и дебел лазер, образуващ затворен филм. Без значение какво решаваш преди приложението, дървесната повърхност трябва да бъде чиста, без прах и суха, както и да има мазнини, масло или восъчни приставки.

  • Релето изглажда повърхността на дървото
  • Удари първата боя във влак в посока на влакна
  • След сушене се смила отново повърхността
  • Донесе друга картина
  • Вероятно повторете процедурата, докато се достигне желаният цвят
Съвети и трикове, когато е време да подновите на глазура, която можете да тествате с прост трик. Поставете влажна кърпа върху дървото. Ако това свърши в рамките на няколко минути, лазурът се консумира и трябва да бъде повторно приложен.