Kanye West иска да се ожени за Ким в много голям стил

Всъщност жените винаги искат сватба с целия барабан и се обръщат. В Ким и Кани, рапърът желателно желае голяма сватба.

Докато би бил третият брак за своя партньор Ким Кардашиан, рапърът се случва за първи път пред Traualtar и би искал да празнува това. "Kanye никога не се е омъжил и би искал голяма сватба, така че Ким свиква с идеята. Той иска нещо наистина хладно и голямо и преувеличено. Тя няма да бъде сирена; Ще има истинско чувство за дизайн."
Раждането на общата дъщеря и връзката с Kardashian означава най-великият късмет за запад, като вътрешното предаване. - Kanye се влюбва в Ким от години. Сега е толкова щастлив и сериозно луд за нея. Той е станал бърз по-зрял и много силно нараства. Той изглежда повече в чист; Това е готино да го видим толкова щастлив и успокоен, че ентусиите в разговора с "нас". "Той казва на приятели и семейство от деня, в който ги срещна, за да се ожени за Ким. И той е решен да го направи."
Въпреки това, тя може да стигне до сватба само когато Кардашиан е доволен от тялото си след бременност. Що се отнася до 32-годишния, вътрешността добавя: "Ким не иска да се ожени преди тялото й да е наред."