Kardashian Baby Boom: Kourtney за трети път бременна?

Скоро след като Ким Кардашиан бременност очаква сега очевидно и сестра Курттни третото си дете. Клаланът на Кардашия продължава да расте.

Казва се, че Kourtney Kardashian е използвал деня на часа и отново е бременна. След като сестра Ким най-накрая роди първото си потомство преди няколко седмици, по-възрастният Kourtney може да бъде повторно наблюдаван и трябва да предаде приятели, които скоро трябва да бъдат изложени на третото покълване. Силен!- Списанието разкри кариера над реалността телевизионна звезда: "Kourtney разкри, че е бременна. Тя е много развълнувана и досега е казала само няколко души - но вече не можеше да се запази за себе си."
Двете първи деца Kourtneys, Мейсън и Пенелопе, които са родени от съпруг Скот Дийк, са родени през 2009 и 2012 година. Твърди се, че 34-годишният тогава иска да осигури незабавно за попълване, но вече беше казано преди известно време, семейството не искаше бременност на Кувът, докато сестра Ким все още стои с предстоящото си раждане в прожекцията.

Сега вътрешността докладва за списанието: "Kourtney има това осветление, което е имала със зида и Пенелопа. Те искаха да направят следващото дете веднага след Пенелопа."Подпишете, че Kourtney, който може да се види със сестрите си, наред с други неща в семейното телевизионно шоу" Поддържане на кардашианците ", бременни, искат да признаят наблюдатели вече преди да ги признаят за известно време пиене на алкохол и трябва да стане малко по-заоблен.

Последните новини Kim Kardashian С Kardashians рублата Rolls: 100 милиона долара за разширяване на договора