Кейт Мидълтън отново е супер тънка - Джесика Симпсън ревнува?

Херцогиня Кейт се представи блестящо красива и супер тънка пред пресата през уикенда - и само няколко седмици след раждането! Това кара другите майки на знаменитости да ревнуват, които напразно се борят с бебешките килограми.

Това беше изненадващ външен вид, който никой не беше очаквал толкова бързо: По-малко от шест седмици след раждането, херцогиня Кейт отново се представи на обществеността през уикенда в Ангълси. Тя носеше небрежен блейзър с черни тесни панталони и сияеше, докато присъстваше на спортно събитие със съпруга си принц Уилям. Трудно е да се повярва колко слаба е Кейт толкова скоро след раждането. Без следи от бебешки килограми!

Едва до 22. Юли роди 31-годишния син Джордж Александър Луис. Кейт не беше наддала много по време на бременността си, но все още учудва мнозина как отново може да бъде толкова слаба. Приятел на Мидълтън каза пред списание US Weekly: „Тя едва ли е направила нещо, за да отслабне. Тя кърми и малкото тегло, което е натрупала по време на бременност, просто се стопи. “Но изглежда не работи напълно без упражнения. „След раждането обаче тя продължи да се занимава с йога."

Последните новини Джесика Симпсън Джесика Симпсън: Тя иска розова сватбена рокля!

Много други майки (знаменитости) се борят с бебешки килограми след раждането, които просто не искат да си отидат. Също така в момента Ким Кардашиян или американската поп звезда Джесика Симпсън. На 30-ти. Юни роди второто дете на Джесика, синът Ace Knute. Но оттогава Джесика се крие от обществеността и се показва само в широки дрехи, за да скрие излишните килограми. Твърди се, че 33-годишният е много разочарован от загубата на тегло, защото килограмите просто не искат да паднат.

Неотдавна източник каза пред списание OK: „Тя е много, много разочарована."В допълнение, с Джесика съществува риск нейната сделка на милион долара с нейния рекламен партньор 'Weight Watchers ' да се пръсне, ако тя не се върне във форма достатъчно бързо. Колко трудно трябва да бъде певицата да види най-новите снимки на Кейт, където отслабването изглежда отива само по себе си. „Тя е доста емоционална. Не обича да ходи на упражнения и да оставя бебето си вкъщи. Понякога тя изведнъж започва да плаче."Не е лесна ситуация, но Джесика трябва да приеме, че всяка жена и всяко тяло са различни. Освен това певицата все още изглежда наистина добре с новите си извивки. Между другото, това също така намира яденето й Ерик Джонсън, който също намира Джесика с допълнителните си килограми все още напълно горещи.