Изхвърляйте котешката постеля над Биомула - какво да помислите

Котешкият носител е един от отпадъците, които са най-много разчупване на главата. Мнозина не са сигурни дали котката може да бъде изхвърлена чрез биомил или не. Друг проблем е екскрецията на STUBENTIGER. Те трябва да се изхвърлят отделно? Тук ще намерите цялата информация.

Котешки отпадъци в Biomüll или не?

Котешкият носител не принадлежи на биомалата. Не е дори малки количества отпадъци в зеления тон. Причината е възможни патогени, които се срещат в постелята. Бавното разлагане дава на патогените повече време да се умножи. За да се предотврати този проблем, котешката постеля се изхвърля изключително в затворена торба над остатъчните отпадъци.

Изключение е котешката постеля, която е биоразградима. Това се разлага за по-дълъг период от време и следователно не е толкова голям проблем. Независимо дали ви е позволено да се разпореждате с това чрез биомилото, зависи силно от вашата общност. Поради тази причина във вашата общност, ако ви е позволено да се разпорежда с разградимата котка за биомил.

Съвети за изхвърляне

1. Изхвърляйте отделно отделно

Определено трябва да се разпореждате с екскремента на STUBENTIGER отделно чрез остатъчните отпадъци. Не рядко, те съдържат различни патогени, включително бактерии, червеи или вируси, които не могат да бъдат отстранени чрез класическите опции за обработка на общностите. Това е същият проблем, който се случва при кучето.

Уверете се, че урината и изпражненията са напълно премахнати от котешката постеля. Поставете екскремента в торба за остатъчните отпадъци и го затворете добре. По този начин котката може да се изхвърли без проблеми в биотонната, тъй като в това съществуват нито изпращане на фекалии, нито урина.

2. Не на компоста

По същия начин никога не трябва да давате котлет на компоста, дори ако този биоразградим и екскрементист от екскремента. Дори в постелята все още има патогени, които след това се приземяват в техните растения и тяхната реколта. Поради тази причина котлото никога не принадлежи на компоста.

Други животински инструменти

Вие сте горд собственик на заек или цялото морско свинско прасе, запитайте се как този носител може да се изхвърли. Дървеното тяло само по себе си може да бъде лесно изхвърлено от Биотон, защото може просто да се разгради като вестници. Но как виждате изпражненията и урината? В сравнение с котките, не е нужно да ги изхвърляте поотделно. Същото се отнася и за пясък за птици, стига да изхвърляте само малки количества в биомула от това.

Запитване преди изхвърляне задължително с вашата общност. Не във всички е позволено да се даде на отпадъците от малки животни в Биотон, тъй като не е възможно сигурно елиминиране на възможните патогени. В този случай той трябва да разчита на остатъчните отпадъци.