Ръководство за закупуване на индустриален паркет от дъб

Известната поговорка "Какво сърби немски дъб кога?"

..

"Може лесно да се преформулира в " "върху индустриален паркет от дъбово дърво

..

преместете хиляда фута по него. “Пръчките от масивна дървесина от сърцевината се произвеждат и предлагат в различни сортове и с различни размери на пръчки.

Индивидуални текстури и изразителност

Дървесината на дъба е популярна поради оживения си вид и много типичните градиенти на дървесните зърна. Дъбовият паркет е класика сред паркетните гори за много хора, тъй като се използва като предпочитано паркетно дърво от векове поради голямото му разпространение в Европа.

  • Прочетете още - Индустриален паркет: Къде са цените?
  • Прочетете още - Възможен ли е индустриален паркет при подово отопление?
  • Прочетете също - Инструкции за полагане на индустриален паркет

Обработката и видът на запечатване играят съществена роля за визуалното изразяване на дъбовото дърво. При по-леките варианти естествените зърна, структури и текстури могат да се откроят силно и да създадат оживено подово покритие. В по-тъмните версии дъбът развива елегантен външен вид на благородно дърво, който е по-виден при сортове като пушен дъб или варианти с четка.

Разлики в цените поради сортиране

Ценовият диапазон за индустриален паркет от дъб, освен специално реновирани продукти, е между десет и двадесет евро на квадратен метър. Произходът и сортирането на ламелите, които могат да останат от производството на лентовия паркет или да се състоят от сортирани мозаечни ленти, са решаващи.

Но здравината на индустриалния паркет също влияе по-малко на цената. Обикновено дебелината на вертикално съединените ламели е между осем и 22 сантиметра.

Актуални оферти

Естествен дъб
Раирано 8 x 22,8 x 160 mm завършен паркет.орг 9,79 EUR / кв.м
Натурален 22 х 8 х 160 мм завършен паркет.орг 18,58 EUR / кв.м
Почистен или пушен дъб
Дъбов оникс 22,8 х 8 х 160 мм завършен паркет.орг 30,59 евро / кв.м
Пушен дъб 22,8 х 8 х 160 мм готови.орг 34,26 EUR / кв.м

Много продукти със сурова повърхност

Малко са индустриалните паркети от дъб, по чиито повърхности вече може да се ходи. Обикновено повърхността трябва да се шлайфа и запечатва, след като лепилото изсъхне. Помислете за времето за изчакване преди пода да може да се използва отново.

Съвети и трикове Тъй като индустриалният паркет все повече се предлага на частни клиенти, вертикален ламеларен паркет, само ламелен паркет или лентов паркет също се използва като обозначение. Това е за да се попречи на частните лица да разберат този вид паркет като неподходящ за техните цели.