Не секс - няма причина да се паникьосва: така се движи любовта ви!

Всички останали правят секс, само със самостоятелно царува затихване в леглото. И това, въпреки че сте във връзка. Е, сексуалната почивка с двойки за съжаление не е необичайна - особено ако сте били заедно за известно време.

Първият път във връзка е изтръпване чист. Едва ли можете да оставяте пръстите си един от друг. За съжаление, това състояние обикновено се държи - това казва най-малко науката - само до 36 месеца. Тогава мозъкът завършва лекарството за прилив на началното време и емоцията на емоцията. Края на вълнуващия сексуален живот? Няма повече секс? Adieu, любов и страст?
Често, в дългосрочни взаимоотношения, професионален стрес, деца, безсънни нощи и обикновеното домакинство идват в хормоналния вихър и суперсекс в кръста. Първо правите секс само веднъж месечно. Тогава само на всеки два месеца и някой ден трябва да мислите за дълго време, когато сте били последния път с партньора си в кутията. Няма повече секс, въздухът е навън.

Във видеоклипа: Камасутра позиции за мързелив, който донесе импулс в сексуалния ви живот

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео на редакцията

Горещият живот на другия

За съжаление, това обикновено е моментът, в който един ориентиран към него, колко често други двойки го правят. И това бързо осигурява разочарование. Според проучване на Durex, 68% от германците веднъж седмично правят секс, статистически, средната стойност възлиза на 2,5 пъти седмично.
Тези цифри могат да бъдат подложени на натиск, ако идвате само веднъж месечно за неговата сметка - или изобщо не. Ако най-добрият приятел след това се притесняваше, колко пъти тя го е направила с приятеля си миналия уикенд, почувствайте два пъти по същия начин.

Но: Какво не означава "не секс"? Има чувство съвсем различно. Всеки, който е използвал секс няколко пъти седмично и след това нищо не се случва в продължение на две седмици в леглото, това ще се случи като половин вечност. Тези, които рядко правят секс, може би само след няколко месеца от изпращането, че нещо липсва. Въпросът е как да се справите ...

Още повече съвети как да донесете инерция в живота си, ще научите и в книгата "Няма желание за секс. 15 начина за по-голяма интимност в партньорството "на Amazon.

Също така прочетете: Накрая с разочарование! Това трябва да знае всеки (r) за женския оргазъм

Няма секс? След това ще бъде активен!

За съжаление, ако сексуалният живот е напълно заспал, става трудно да се получи пламъкът на страстта отново. Само много жени казват, че след известно време те чувстват загубата на желание, отколкото не толкова лошо.
Препятствието, най-накрая за убийството на сърцето си, става все по-голямо. Никакъв секс също не означава, че в крайна сметка ще бъде увлекателен в някакъв момент. Работите като двойка, разбираме най-доброто, но сексът е просто извън въпроса.

Също така прочетете: Хайде, нека да играем! 10 еротични игри от картографиране на бутилки до покер

Няма пол: решение 1 - можете да живеете с него

Със сигурност може да даде на двойки, които ще кажат в този момент: това е добре. Ние сме живот партньори, най-добрите приятели, родители и страхотен екип. Първо се нуждаем от секс. Просто имаме твърде много около ушите.
Със сигурност е, че интиментът е доста предназначен или поне без свят. Или дори обратното: нямате секс, се възприемат като много изпълнени. Тук идват три причини, поради които това може да бъде такова:

1. Вие решавате да осъзнаете секс почивка, защото искате да концентрирате сто процента на нещо в живота си. Пол въздържанието помага да се влезе в себе си, за да се насочи свободно и да се превърне в укрепване на други области на живота. Понякога има по-важни от най-красивите незначителни вещества в света.

2. Просто не мислете за вторични неща като това, защото имате главата напълно другаде и се затяга от работа, движеща се, подготовка на рождения ден, деца, болни родители и подобни задължения. Времето минава толкова бързо, че дори не забелязвате, че всъщност е от деня на Валентин (миналата година?!) Никакво легло шепнещ секс секс даде.

3. Съзнателно въздържание: Някои двойки се забавляват да поръчате умишлено освобождаване. Няма секс през следващите три седмици, месеци

..

Доброволното освобождаване служи за увеличаване на желанието да подхранва нетърпението, трескаво очакваме с нетърпение следващия път и да доведат хормоните в възхищение от обикновено.

Също така прочетете: Когато му кажете през цветето, че вашият секс е скучен

Няма пол: решение 2 - не можете да живеете с него

За съжаление, това често е така: в сравнение с всички колани в собствената си среда, човек се чувства наистина ненужен без секс. И най-накрая искате да правите секс, защото го пропускате напълно. Сексуалното време бавно натиска самочувствието. Добър, по-тесен и страстен партньор и много забавление в леглото - това просто липсва.

Освен това е ясно: нежността, докосването, физичеството и сексът укрепват взаимно взаимно. Следователно когото употребата на тялото липсва болезнена, трябва да бъде активна. Първата стъпка в партньора със сигурност все още е смешна и малко стремеж към планиране, но човек никога не трябва да го взема смел.

Понякога един от партньорите е почти твърде познат. Човек има почти приятелски нормален, който се занимава един с друг. Резултатът не е резултат. Ясен. Как трябва да се посочат хормоните при възхищение? Тук трябва да се припомнете. Ако леглото до мястото, за да потърсите сцената, netflixen и сърфирате в интернет, трябва съзнателно да превключите мястото.
Може би ще печете в хотел в града си, прави едно съвместно пътуване или откриете пералната машина в избата си като ново място за похот и любов. Важно е и двамата да се отпуснете и да бъдете с главата по въпроса. Е стресиран и има мисли с работа и деца, за съжаление оцет с големите секс наденица.

Който се колебае въпреки местните промени и се колебае, той трябва да се справи тихо. Бавно се приближавайте към партньора отново. Да бъде, че човек се подсмива под душа или вечер на разфасовката на дивана и отива на усещане за кърпа. Така в края на краищата се извършва старт, който показва партньора: ви намирам за привлекателен - също физически!

Не секс: Решение 3 - За нужда без човек

Нашият съвет: женкар! Можете да поръчате това много дискретно в Amazon. Защо женците е толкова добър, ще научиш тук: clitoris sucker t.

Понякога просто се чувствате като секс, но няма желание да се справите с партньор - по някаква причина,. Добре, че можете да си помогнете сами в случая. Всеки мъж за себе си.
Как държеше казал на всички: "Не казвай нищо за мастурбацията - това е секс с някого, когото наистина обичаш."Толкова просто. Малък солов оргазъм и се чувствате по-добре. Най-добре е да се отнасяте към сексей, и прави истинска любов, която се случва от него!

Също така на Gofeminin: Kamasutra: 100-те най-добри позиции
© Gofeminin