Няма въпрос за възрастта! 7 причини, поради които трябва да отидете в Дисниленд като възрастен

Бъдете отново дете! Защо не? Съберете най-добрия си приятел и се поглезете с вълшебен уикенд. Забравете всички ежедневни грижи, любовна болест и офис стрес и просто бъдете отново деца!

Има едно място, където принцесите се срещат с мишки, феите - с джуджета, а детските мечти - с малки чудеса: Дисниленд! Това, което ни събори чорапите като деца, е още по-добро като възрастните. Ето седем причини, поради които Дисниленд Париж не е въпрос на възраст.

1. Чиста тръпка!

Бурно космическо пътуване, летящи чаши и хотелски стаи, падащи от 18-ия етаж: Дисниленд е идеалното място за съчетание на забавление и трепет.

2. Среща с единствения снежен човек Олаф!

Олаф - любимият снежен човек на Frozen! Трябва ли да кажете повече за това?? От юни можете да се удивите на Олаф и неговите приятели в новата лятна програма 'Ледената кралица - по-хладно лятно забавление '.

3. Бъди принцеса за един ден

Признайте си: има малко от това във всеки от нас! Коя жена дори не е искала да бъде принцеса като дете?? Дълги, люлеещи се рокли, красиви бижута и корона на главата - прекрасно!

4-ти. Да! Пазаруване!

Плюшени играчки, цветни чаши, тениски, светещи шапки или вкусни сладки: жените определено могат да се отдадат на желанието си за пазаруване в шопинг миля от парка на забавленията.

5. Просто се забавлявайте с най-добрия си приятел

Кога за последен път бяхте наистина глупави и се засмяхте и закачкахте? В страната на феите и джуджетата не е нужно да поддържате самообладание. Тук можете просто да се отпуснете и да бъдете прекрасно глупави.

6-то. Облекчете стреса (или както би казала Елза: Оставете го!)

Дори не искаме да започваме стрес на работа, спорове с приятели и от градския транспорт! Да, ежедневието понякога може да бъде адски трудно. В страната на Мики Маус и приказния прах можете да оставите всички притеснения зад себе си и да избухнете песен с приятелката си - в идеалния случай за великия "Sing-along " от Frozen.

7-ми. Ключалката! Вълшебният замък

Ние го знаем от филми от детските ни дни: замъкът Дисни. Когато виждаме замъка в реалния живот за първи път, получаваме малко настръхване. (Някои може дори да се наложи да изтрият сълза).

gofeminin обича Pinterest!

Следвайте ни на Pinterest? Не? Дойде времето! Тъй като нашите Pinterest последователи първо научават всички новини и тенденции в областта на модата, сватбата, храната, красотата и живота. С нас ще намерите чудесно вдъхновение за всички ситуации. Просто кликнете върху снимката, свържете се с вас бързо и безплатно в Pinterest и ще следвате последовател на Gofeminin. Очакваме ви с нетърпение!