Няма желание за ски или сноуборд? 6 готини алтернативи в снега!

Обичате зимните празници, но не сте искали (само) да стоите на ски или сноуборд? Няма проблем!

Качете ски по заснежените склонове, направете готини скокове на сноуборда си - зимните празници са просто страхотни! И преди всичко: зимните празници могат да направят много повече! Ако не обичате да стоите на ски или сноуборд или не само, не е нужно да стоите дълго вкъщи. Разгледахме Olympiaregion Seefeld в Тирол за вас и намерихме 6 наистина страхотни алтернативи. Любопитен? Да тръгваме!

1. Ски бягане

Ски бягането е само за възрастни хора? Въобще не! В момента спортът преживява пълно възраждане - и това не е чудно: ски бягането е спортно занимание, движи се елегантно през прекрасно красив зимен фон и понякога може дори да вземе собственото си куче със себе си. Тези, които обичат скандинавския начин на живот, могат например да се наслаждават на природата на 279 км поддържани пътеки в Olympiaregion Seefeld до късно през нощта!

© Olympiaregion Seefeld

2. Шейни

Защо го направихме само по-рано като деца?? Ездата на тобоган е толкова забавна, дори като възрастни не можем да се наситим - просто опитайте отново! Лифтът ви извежда нагоре по планината, а след това между покрити със сняг ели обратно в долината. Yippie!

3. Разходка с карета

Ако предпочитате да се успокоите и наистина не ви се придвижва, определено трябва да се разходите с романтична карета! Сгушени под топли одеяла, великолепни студенокръвни животни ви издърпват покрай заснежени езера, през села и пейзажи и наистина можете да се отпуснете.

4-ти. Разходка по крайбрежната алея

Чували ли сте някога за така наречения „пешеходен туризъм по крайбрежната алея“?? Не? След това набодете ушите си, защото това е идеалната комбинация от релаксация и упражнения! Например в Олимпийския регион Зеефелд вие се разхождате по широки, равни площи през мечтания пейзаж, без да се налага да изкачвате изчерпателно една планина след следващата - защото всичко се случва на високо плато.

© Olympiaregion Seefeld

5. Ходене на снегоходки

Всеки, който смята, че снегоходките все още изглеждат като тенис ракети, които поставяте под краката си, се е порезал - сега те са се превърнали в наистина модерни привличащи вниманието очи, с които лесно можете да се разхождате нагоре и надолу през дълбок сняг и заснежени хълмове. Просто го изпробвайте, наистина е забавно!

6-то. шейни с кучета

Шейни с кучета е възможно само в Канада или Норвегия? Това не е вярно! За щастие не е нужно да пътувате толкова далеч за това уникално преживяване, защото това е възможно и в Алпите. Искате наистина да настъпите газта заедно с хъскитата? Да тръгваме!

gofeminin обича Pinterest!