Кели Осбърн иска да погребе война с лейди Гага

Zickenkwieg между Кели Осбърн и Лейди Гага трябва да намери край. Кели няма желание за оспорване и се извини за нейното поведение.

Водещият се свързал с аплодисменти - певицата и се извини за нейното "детско поведение". Озбърн беше оставил на лентата над Twitter, като поп звездата на майка си Шарън Озбърн, който действа като юриус в английското издание на "X фактор" в събота, 26. Октомври, представил тортата за рожден ден, която трябва да превърне дъщеря си.
Гага се събра заедно с Шарън и тортата след появата й в лондонския клуб и Кели, в неделя й 29. Рожден ден в Лос Анджелис празнуваше, нека кажем, че тя държеше всичко за медиен гиг. Сега обаче дъщерята на Ozzy Osbourne иска най-накрая да погребе военнослужещите.
Кели пише: "Лейди Гага, аз се държат детски вчера. Просто не харесвам нито един медиен клинове, обади ми се и ние изясняваме, че като възрастни, не искам да се карам.- Гага все още не е отговорила на тази новина. Може би Кели реши да прости на музиканта, след като майка й Гага прегърна външния си вид на "X-Factor" и обяви спора за завършен. Шарън пише в Twitter в неделя: "Появата на лейди Гага и щедростта й ме взривиха."
След Кели чуваше тортата на лейди Гага, тя вече не можеше да овладее и публикува серия от новини от Twitter. Тя пише, наред с други неща: "Аз не искам да бъда неграмуст, но защо ми даваш торта за майка ми, която е в другия край на света? Вие сте досега обратно, че мислите, че сте първият! Аз живея за едно нещо, а не за аплодисменти!"

Последните новини Кели Осбърн Kelly Osbourne се завръща отново