Познавате ли ги и вие? 10-те най-досадни момчета в социалните мрежи

Всеки знае, дразни всички: Когато в твоя приятелски кръг има хора, които те карат на бял огън с постоянните си публикации в социалните мрежи!

Порталът за сравнение на DSL www.хитър.de наскоро започна проучване за това кой тип потребител и кое поведение е най-досадно в социалните мрежи. Това са типовете потребители, които бяха споменати най-често:

Потенциалният философ

Нервен фактор: Досадни 54 процента.

Ето защо той е досаден: Той обича да публикува подробни, задълбочени поговорки и цитати. В идеалния случай тези, които никой друг не разбира. Неговата цел: Той иска да се направи възможно най-интересен и да тръби с ума си на света. Вид философска свирепа свиня.

Чекирането

Нервен фактор: Досадни 47 процента.

Ето защо той е досаден: Той е самолет и бонвиван, парти звяр и постоянен летовник. Той седи за постоянно на горещите точки на тази планета и е твърде щастлив да сподели своя страхотен луксозен живот със своята публика - известен още като Circle of Friends.

Наркоманът за селфита

Нервен фактор: Досадни 39 процента.

Ето защо той е досаден: Бързо извадете сладка малка муцуна и следващото мечтано селфи е готово. Наркоманът за селфита е толкова влюбен в себе си, че трудно издържа няколко минути, без да се снима. И разбира се да публикувате. Основното нещо след това е, че има харесвания и коментари като "Хубава си!", " Уау ", " Как можеш да бъдеш толкова красива?"

Гордите родители

Нервен фактор: Нерви 35 процента.

Ето защо те дразнят: лудост! Детето може да се усмихва, да седи и да яде каша? Толкова бързо направих снимка и я публикувах. Колкото и банално да е това, което прави бебето: Много родители приемат за даденост, че тяхното потомство също представлява интерес за останалата част от човечеството.

Играчът

Нервен фактор: Досадни 31 процента.

Ето защо той е досаден: Имате нова заявка за смачкване на бонбони. Или Farmville. Или каквото и да е. Достатъчно лошо е, когато хората могат да се забавляват с компютърни игри с часове, но те също трябва да продължават да ви канят да играете??!

Емоционалният ексхибиционист

Нервен фактор: Досадни 27 процента.

Ето защо той е досаден: Емоционалният ексхибиционист иска да сподели всичко с вас - за съжаление и неща, които са доста интимни и които не всеки искаше да знае. Настроение, обрив, вълнение - всичко се съобщава с най-малки подробности.

Постоянно присъстващият коментатор

Нервен фактор: Досадни 24 процента.

Ето защо той е досаден: Човекът тук има мнение за всичко и за всички. И коментира, отразява и харесва каквото е необходимо. И това по всяко време на денонощието, защото той също е постоянно онлайн.

Организаторът

Нервен фактор: Досадни 20 процента.

Ето защо той е досаден: Постоянният промоутър силно бие барабана, защото е открил социалните мрежи като перфектната платформа за себе си. Базар с държач на гърне или нова барабанна група, новата компания на лейбъла от XY или просто мизерно събитие - тук всичко се рекламира като кисела бира.

Фитнес изрод

Нервен фактор: Досадни 19 процента.

Ето защо той е досаден: Фитнес изродът е лошо куче. Защото той непрекъснато публикува свои снимки - изпотен, във фитнеса, след тренировка, с шест пакета и т.н. - и се уверява, че отново се чувствате наистина зле. Защото не седите там потни с шест опаковки, а по-скоро се поглезете с парче шоколад.

Храната

Нервен фактор: Досадни 14 процента.

Ето защо той е досаден: Хранителят заснема всяко негово хранене и ги публикува незабавно. С удоволствие със смислени коментари като "Мммхххх, ями!"Там винаги си представяте как няколко романтични седи на италианския, храната идва и той първо трябва да има пропуски в мобилния телефон (" стоп, скъпа, скъпа, скъпа, скъпа, скъпа, скъпа. Не яжте още, трябва да направя снимка!").

Също така на gofeminin:

Сладка носталгия: Искаме да се върнем незабавно!