изграждане на детска кухня сами: 5-степенни инструкции

Детската кухня на DIY не трябва да бъде сложна. Казваме ви как можете сами да построите детска кухня - само за пет прости стъпки.

Всички все още познават най-добрите детски кухни, които я дадоха по-рано. Но честно: те се озоваха като дете бързо глупаво. Самостоятелна детска кухня, от друга страна, е кралски клас, със специални екстри, които нямат закупена кухня. Самостоятелната кухня може да бъде съобразена както с стаята, така и за предпочитанията на детето.
Сари и християнин от The Diy Blog Saris гараж изграждане на индивидуални мебели от дървени палети и дървени кутии. Ние ви показваме как можете да изградите своята детска кухня в пет стъпки и без усилие за висока цена. По-долу ще намерите подробните инструкции във видеоклипа.

Изграждане на детска кухня сами: материалът

Първото нещо първо. За да се изгради самостоятелна кухня, имате нужда от следния материал:

 • 4 х дървени кутии с централна дъска, 50 x 40 x 30cm (тук можете да си купите съответстващ 4-комплект в Amazon) *
 • 1 х дървен гръден кош
 • Дървени панели за лепило
 • Емайлна купа (пазаруване тук в Amazon) *
 • Шлейвудски дъски
 • Кръгъл пръчка
 • Фолио за маса (тук в магазин Amazon) *

Този инструмент е необходим:

 • Отвертка на батерията
 • Дървена тренировка
 • Мелница
 • Пъзел или capp видя
 • Кръг и молив
 • Винт

Изграждане на детска кухня сами - стъпка 1: подрежда дървените кутии

Преди да можете да изградите кухнята на децата, трябва да определите къде трябва да сте настроени. В зависимост от мястото, след това можете да определите размера на кухнята.
Подрежда четирите дървени кутии в правоъгълника и представлява дървената гърда по желание. След това сложете панелите за лепило. По-късно образуват работния плот.
Също така прочетете: Ikea Hacks за детската стая: 3 гениални идеи за имитация

Можете да закупите същите дървени кутии от инструкциите тук в магазина на Сарис Гараж.

Комплекти вече там, където мивката трябва да бъде по-късно и черпи съвпадение, кръгла дупка за емайлавата купа с кръг. Дупката трябва да е малко по-малка от купата, в противен случай попада през дупката.

Изградете самостоятелна кухня - стъпка 2: разрязва дъските

Вече можете да направите панелите за лепило дърво в магазина за хардуер. Вероятно ще трябва да те съкращаваш у дома си, колкото е необходимо. В зависимост от това кои разстояния трябва да имат вашите дървени кутии един от друг.

След това пробийте дупка в средата на вдлъбнатината за мивката. След това можете да изрежете кръг след пъзел.

ВНИМАНИЕ: Изграждането на самата кухня е много важно, за да се гарантира, че няма остри ръбове, където децата могат да се наранят. Затова смилайте всички дървени кутии, чинии и ръбове, преди да ги монтирате.

Изграждане на детска кухня сами - стъпка 3: завийте всичко

Сега всички плочи трябва да имат правилната дължина. След това можете да монтирате работните плотове с дълги винтове с дължина 2,5 cm към дървените кутии. Не забравяйте да завинтите плочите отдолу с кутиите. След това винтовете на работната повърхност не се виждат.
В допълнение, можете да свържете кутиите един с друг с по-малки винтове.

Детска кухня самостоятелно изграждане - стъпка 4: украсяват задната стена

Който иска, може да заобиколи ъглите на задната стена с мозайката. След това поставете задната стена с дюбел на стената, така че да завърши флъш с работния плот на кухненския бокс.
Задната стена може да бъде снабдена с допълнителни елементи. Нарязан, например, кръгли пръчки на подходяща дължина и я завинтва отзад до задната стена. В допълнение, куката ви може да се прикрепи към задната стена или да поставя кутии от хардуерния магазин като допълнителна повърхност на рафта.

Незадължително: Който иска, може да персонализира задната стена с изгаряне на буталото. Просто запишете желаните букви и с изгарящото бутало.

Детска кухня изгражда себе си - стъпка 5: украсена кухнята

Можете просто да запишете готварските плочи на кухнята. Но можете също да се придържате към кръглата филцови плочи. Можете също да рисувате вратата на фурната. Донесете шперплат и покрийте това с фолио на масата. Така че можете да промените мотива по всяко време.
Копчетата за печката, която можете да рисувате или карате.

Луксозният вариант: детска кухня с магазин за магазини

Ако искате сами да изградите детска кухня, обикновено искате да ви направи много хубаво. Какво ще кажете за това, ако комбинирате детската кухня с магазин?

Изграждане на всички индивидуални стъпки към самата кухня на децата, както и инструкциите за интегрирания магазин ще намерите тук във видеоклипа:

Зареждане...

Сега сте в DIY Fever? След това погледнете как можете да построите век от Europalets много лесно: Идея на Geniale Diy: Така че лесно изграждате леглото от дървени палети
Вдъхновение за повече палетни мебели от Sari & Christian могат да бъдат намерени тук.
Lesestoff: Най-добрите идеи за детски ясли: тези жилищни хакове трябва да познават всички родители!