Не забравяйте защитата за деца на вратата на балкона!

Родителите понякога не могат да видят толкова бързо, колкото скъпите малки са направили нещо напълно неочаквано. Не бива да чакате, докато докладите за ужасите за катастрофирали деца отново се появят по новините, докато направите балконските си врати защитени от деца. Тук ви показваме възможностите.

Заключващи се дръжки на прозорците

Първата помощ за предотвратяване на отварянето на балконската врата са заключващите се дръжки. Те могат лесно да бъдат заменени от наемател. Когато се движите, просто ги сменяте обратно и носите заключващите се дръжки със себе си.

  • Прочетете още - Родителски контрол на балкона
  • Прочетете също - Покриване на балкон
  • Прочетете още - Измазване на балкона

Родителски контрол

На пазара има безброй брави за прозорци и брави за балконски врати. Някои обаче са толкова тромави, че дори и най-опитният възрастен никога повече не може да отвори или затвори прозореца. Обикновено трябва да натиснете две малки пластмасови щифтове с две ръце.

Повечето детски брави за балконски врати могат да се използват и за вентилация. Когато прозорецът е наклонен, те гарантират, че децата не могат да завъртят дръжката.

Фиксирайте положението на накланяне

За съжаление обаче много малко устройства за детска безопасност предотвратяват затварянето на наклонения прозорец. Ако малките пръсти попаднат между прозореца и рамката, могат да се получат сериозни наранявания на ръцете. Следователно, когато купувате устройството за безопасност на детето, трябва да закупите и допълнително предпазно устройство за функцията на накланяне.

Важни моменти за безопасността на децата на балконската врата

  • безопасно за деца, но лесно за използване
  • Устройство против връх
  • Може да се закрепи без пробиване или дупки
  • могат да бъдат отстранени, без да остават остатъци
Съвети и трикове Дори децата да са креативни по природа, не поставяйте столове или други помощни средства за катерене близо до вратата на балкона. Опитайте се да възприемате обкръжението си с детски поглед. Децата дори могат да използват стълб с цветя или ленена ракла като помощно средство за катерене.