Оптимално проектирайте стените на детската стая?

Стените на детската стая трябва не само да бъдат красиви, те трябва да имат успокояващ ефект върху умствената и физическата чувствителност, но в същото време да бъдат вдъхновяващи и ентусиазирани. Акт за балансиране, при който има няколко неща, които трябва да се вземат предвид.

Какво трябва да правят цветовете??

Избраните от вас цветове трябва да изглеждат добре за дълъг период от време. Следователно трябва да избягвате цветове, които са прекалено ярки, силни или поп. Трябва да дадете приоритет на естествените цветове. Но ефектът от цветовете не бива да се пренебрегва и в детската стая.
За тази цел "Schöner Wohnen " създаде цветова палитра, която се отнася и за други производители.

  • Прочетете също - Как да защитите оптимално собствените си четири стени
  • Прочетете също - Как фрийлансърите създават оптимално собствен офис
  • Прочетете също - Живот в малко пространство: преобразуване на контейнери
Цветен ефект цветен ефект
Естествено бяло създава свободно пространство, ясно и чисто, балансирано Черупка сива просто, елегантно
Кварцов розов позитивен, чувствителен и отворен, успокояващ, повдигащ настроението Източник син естествен, създава вътрешен баланс, насърчава съня
Евкалиптово зелено отпускащо, хармонизиращо Рок сиво приземен, успокояващ, уверен
Бадемово жълто дискретно, топло, уютно Пясъчно бежово полезно, хармонично, удобно
Базалтово сиво спокойна, спокойна, мистична Бреза зелено успокоява, придава сигурност, регенерира, стимулира

Разбира се, можете да комбинирате и някои от цветовете. Различните зони в детската стая имат свое собствено значение. Можете да използвате цвят, за да разграничите зоната за сън, игра или учене. Всички цветове трябва да се хармонизират помежду си по отношение на цвета.

Как трябва да изглежда стаята на момиче?

Розовите, лилави или лилави тонове често са популярни сред момичетата. Понякога това е само фаза, но децата се развиват по-бързо от възрастните, така че е важно тук да направите трансформация по-често. Следователно трябва да проектирате стените в естествени цветове и да внесете в стаята розово, люляк & co като аксесоари. Завесите, възглавниците или завесите са най-подходящи за това и е по-вероятно да бъдат заменени от цвета на стената.

Как трябва да изглежда стаята на момче?

Спайдърмен или Хълк и Тор - без значение за кой супергерой бълнува вашето потомство, можете да превърнете детската стая в тайно скривалище. Самозалепващи се татуировки за стена, картини или лепилни филми и цветни декоративни предмети на неутрални рафтове оставят достатъчно място за фантазии. И тук важи правилото, че други интереси не трябва да включват големи ремонтни дейности.

Съвети и трикове Винаги трябва да обсъждате планирането на дизайна на детската стая с децата си. Чувствайте се свободни да се запознаете с желанията на децата и след това насочете това, което искате, в правилната посока