Системно изхвърляне на гардероби

Преместили сте се и сега сте изправени пред предизвикателството да пренаредите гардероба си? Възползвайте се от тази възможност, за да внесете ред и система в гардероба си, така че да можете да намерите всичко по-бързо.

Точно в горната част на килера

Най-труднодостъпните зони трябва да бъдат запълнени с неща, от които рядко се нуждаете. Те включват.Б. допълнителни одеала, куфари, спортно оборудване за сезонни спортове (напр.Б. Ски или сърф) или дрехи, които се съхраняват до следващия сезон, например зимни дрехи през лятото.

  • Прочетете още - Декоративни стикери върху гардероба
  • Прочетете също - Професионално боядисайте гардероба си
  • Прочетете също - Подправете гардероба си: как да своднича гардероба си

Какво трябва да виси, какво трябва да бъде?

По принцип всичко, което не трябва да се мачка, трябва да виси, като блузи, ризи, поли и рокли. Тениските могат да бъдат окачени и на закачалки, ако има достатъчно място. Но не само дрехите трябва да се закачат, аксесоарите също са често практични при окачване: Ако връзките и коланите са ясно видими отстрани на шкафа или на вратата на шкафа, можете да се окажете много по-бързи за или. реши правилния. Веригите също могат да бъдат прикрепени към малка лента с куки като.Б. прикрепен към стойка за ключове от вътрешната страна на шкафа.
Определено трябва да сгънете кърпи и спално бельо. Ако сте от хората, на които им е трудно да сгънат правилно монтирания лист, това ръководство ще ви предостави полезни съвети и трикове. Дънки и пуловери също могат да бъдат сгънати заедно. Ако имате достатъчно място, можете също да го закачите на закачалка, за да имате по-добър преглед.

Използвано облекло

Ако понякога обличате дрехи два пъти, помислете дали да отделите зона в гардероба си, за да съхраните износени дрехи. Тези дрехи трябва да се окачат, ако е възможно, тъй като дрехите се изпаряват малко след носене.

Чорапи, бельо и др

Малки предмети като сутиени, слипове, боксерки, чорапи и чорапи могат да се съхраняват в чекмеджета или в кошници или кутии за пране, които можете да направите сами или да си купите в мебелен магазин. Дори не се опитвайте да подреждате спретнато бельото и чорапите си в килера. Вероятността това да изглежда привлекателно в дългосрочен план е доста ниска. По-добре е да ги сортирате спретнато в кутия и да я поставите на рафта в шкафа.

Как се организира?

Има няколко начина да организирате гардероба по разумен начин. Какво точно можете да разберете в тази статия: Как да създадете ред в гардероба си.