Грейдж, силен, секси: затова жените обичат розово!

Чаши за кафе, маратонки или кутии за iPhone - веднага щом тези обекти в розово идват, много жени ще ги намерят велики, мъжете обаче остават пръстите си. Ярки цветни сигнали: това е само за жените! Но защо всъщност? Отидохме в тайнственото розово на земята.

Можете да я видите на всяка детска площадка: малко момичета, облечени изцяло в розово и розово. Дали индустрията е обслужвана само за това предпочитание или е трудно да се определи. Както и да е, тя е изоставена в съответните магазини само от яке, рокля, но също така и училищни чанти или дори CD плейъри в розово. Вече тригодишните знания привидно: Rosa се счита за женски цвят - и играе на възраст, където откривате собствения си пол. Но защо пастелният звук има този статус? Защо не нанасяте светло зелено или тъмно синьо, отколкото на se t?

Професор Харалд Брем, цветен изследовател в Института по цветовата психология в Бетендорф, е взел предложението за мислите на Labello за цветовете очарование розово и има това обяснение за него: "Rott Tones винаги са били повече в женската свят. Различните цветови симпатии на мъжете и жените изглеждат генетично обусловени и висят с преценки. Следователно топлия World Rosa е, че жените са се занимавали с снабдяването на плодовете в колектора. Мъже, като ловец и моряк, погледнаха очите си най-вече на небето и морето, така че блус, насочени."

Известни розови фенове:

© Getty Images

Е, това може да обясни защо жените като цветовото семейство на розовия звук като това и купуват кофи за вода, сапунени ястия или торби в този цвят. Но друга причина може да бъде, че цветът предизвиква определени чувства. Роза изглежда с любов и нежни - характеристики, които традиционно присъждат повече жени, отколкото мъже. Успокойният ефект на Роза се възползва от себе си дори в психологията или в затвора: "хладнокръвен розов") се нарича росатон, който трябва да действа като космически цвят, който изключително балансира ума, обяснява професор Браем.

В същото време розовото също работи уязвимо и детско. "Той се събужда при мъжете, но и при жени, специални чувства към обратното ви", казва Браем. Който се обвинява напълно в розово, така сигнализира "Аз не съм опасност, аз съм нежен и уязвим". На сладък четиригодишен пас. Който иска да вкара като управител на отдел, трябва да дозира розово пестеливо - поне в работата. Препоръчваме феновете на Rosa: По-скоро се издигат от кариера за розово! Защо? Защото има много различен ефект върху шефовете, колегите и мъжете (!) Има.

Розово: по-добре розово

Замъгленото розово е силното, непослушно голяма сестра на сладък, деликатен розов. И: тя действа особено на мъже привлекателни. Привидно малка разлика - с голям ефект. Това също така знае, че Даниела Катценбергер. Блондинката не краде с физическото си раздразнително и дърпа розово всички нежни розови.
Въпреки това, с розово, както при парфюм: вероятно дозираният разгръща ефекта си най-добър, твърде много от него изглежда много бързо евтино. Затова съветваме: който обича да пише в модата: моля, не повече от част или аксесоар за това върху тялото. Бяла рокля и каишка сандали в Бангин? Супер! Но рокля в розово, обеци в розово и след това още обувки в розово или лилаво - моля те, не! Розовото навсякъде е просто Синди от Машенц и всички жени, които искат да изглеждат като тях.

Розово като цветен обзавеждане


Също така с розов като цветен обзавеждане е посочен. SOAP ястие в розово води до прясна и модерност в лекарствена баня. Но стената, килим и покритие в розово - съжалявам, това е също аз и само определени заведения с предимно мъже клиенти са запазени. Тя все още трябва да надделее високо бяло или сиво съдържание в стаята, така че той да не работи претоварване и розовото розово на очите не се превръща в дефектен фактор.

© Butlers, 199 €

Розов в мода

Розовото може лесно да подправя и да е на преден план, z. Б. С малки детайли като чанта или тениска печат. В режим Харалд Брем препоръчва комбинация със сиво, защото "така нареченото неутрално сиво е като хамелеон: той заема цвета на комбинацията и го добавя, вместо да се сравнява с него като контраст."

Грим в розово

Грим в розово изглежда весел, свеж и секси. Ръцете обаче, от сенки в розово, защото той също прави болт очите много бързо да се грижат. В очите на очите, така че по-скоро слагат нежното розово. В края на краищата, смелите могат да извадят деликатен лист в розово и силно намалява миглите.
Пинкът на устните е голям привличащ поглед и сигнализира самочувствие и осъзнаване на тенденциите, защото изглежда по-модерно от класическото червено. Розовото не трябва да се противопоставя. Които с грижа за гланц или устни (Z.B плодов блясък диня "от лакело) в розово устните подчертават, използва свежата блясък на цвета, без да се чувства прекомерна или твърде ярка. Тя позволява - тъй като е Bluesth - зъбите също имат бяла работа. Лъчът се усмихва с устни в "добро настроение цвят" розово, така че няма проблем!