Как да стигнем до евтината баня мечта

Банята има висок приоритет в нашата култура за баня днес. Вече не се използва само за почистване на тялото и хигиена. По-скоро това е мястото, където се грижим за себе си и искаме да комбинираме атмосферата на банята с превъзходен характер за добро усещане. Производителите на ароматни вани, лосиони & Co. поканете ни да се отдадем - можем да осъзнаем вашите притеснения само когато сме заобиколени от изрядната атмосфера на местния спа център в нашата баня.
Не винаги трябва да бъде цялостен ремонт на банята, за да се постигне тази цел. Ако вашата баня все още е в добро състояние, можете да създадете напълно ново усещане за баня само с малко обновяване. Как обаче да предприемете подобен ремонт?

Стъпка 1: оценка

Първо подложете банята си на критична визуална проверка. Започва с техническите функции, защото това са основните изисквания. Проверете дали всички връзки за топла и студена вода работят и че смесителните кранове са правилно затворени. Проверете дали всички дренажни линии са чисти, дали осветлението работи, дали отоплението осигурява топлина и дали мебелите за баня са в ред.

  • Прочетете също - Реновиране на вашата баня - Добре планирано за вашата мечтана баня
  • Прочетете също - Полагане на водопроводни тръби - стъпка по стъпка
  • Прочетете също - Това струва ремонт на баня

Стъпка 2: промени в плана

Включете резултатите от визуалната проверка във вашето планиране. Ако калцира само изпускателната дюза на смесителния кран, не е необходимо да се подменя.
Сега помислете какви неща бихте искали да промените, когато ремонтирате банята си. Различен нюанс на таванната живопис може да направи чудеса или можете да придадете на този таван с мазилки елементи от стиропор нотката на римска парна баня. Планирайте промените в мебелите за баня с дългоочакваното въртящо се огледало за грим. Разходка смели пътеки с евентуално изкуствено засадени амфори.

Стъпка 3: Изпълнението

Първо, обновете технологията си в банята. Дюзи за голяма сила и душките са за нощувка за новост. Уредените богогодишни неща дори успяват да почистват вътрешния живот на термостатичния миксер.
Почистете целия екран на изтичане и развийте сифона за премахване на покрити в тръби. Внимание, подчинена кофа!
Чисти съществуващи осветителни тела или закрити басейни и превключвател вече почернелите крушки за нови.
Последното голямо действие е картината работи. Залепете всички стени на плочки, санитарни помещения, прозорци и врати със строителни потоци. Инсулт всички цветни повърхности в желаното от вас оцветяване.
След последното почистване, оборудвайте банята си с умни аксесоари и вашата баня ви кани на първата баня.