Козметично студио за: най-добрите красота за дома

Обикновено сте редовни гости в козметичното студио? Ние ви разкриваме как вашите козметични лечения се връщат у дома и така могат да преодолеят времето на короната.

Обикновено редовно имате назначения козметично студио и оставете да бъдете поглезени там? Тогава настоящата ситуация не трябва да харесва. Защото точно като фризьорските салони са козметични студия за момента за момента.
Но не се притеснявайте: не е нужно да оставяте кожата, косата и ноктите ненадеждни, докато козметичните студия се отворят отново. С някои инструменти можете да ви лекувате, за да преодолеете домашните красота.
Ние ви казваме най-добрите съвети от боята на вежди и миглите над постоянната епилация и на лицето до дизайна на ноктите. Но внимание: Лечението на DIY не е 100% перфектно заместване за посещение на красотата. Повече е за преодоляване на времето за корона.

1. Отстраняване на косата у дома

В момента, където отново става по-топло, стърнището може да бъде нервно на краката. Но вие не трябва непременно да вземете бръснача. Постоянното епилация също може да бъде реализирано много професионално у дома. В зависимост от метода, това е бързо и лесно или изисква някои умения. Ние ви казваме как вашето досадно харче се отървава, докато козметичното студио се отвори отново.
Отстранете косата с епилатора
Един прост начин да се отървете от косата на краката е епилизация. Ако преди това сте били професионални косата са премахнати, болката също е доста поносима. Тъй като косата ви вече е по-тънка, отколкото ако ви обръсна. Това е просто само лека зона, която да се чувствате. Краката остават гладки след 2-4 седмици.
Победител за тест на фондация Warentest, епилатор "Braun Silk-Épil" ви дава тук в Ото.*

Отстранете косата с кола с кола
Подобно на епилацията също нараства предимството, че кожата остава гладка за дълго време. Вероятно вече знаете това лечение от козметичното студио. Но знаехте, че восъкът работи и вкъщи в собствената ви баня? Всичко, от което се нуждаете, са студени восъчни ленти или горещ восък. В случай на горещ восък, все още имате нужда от шпатула и руно или кърпа. Някои производители дори предлагат восъчни ролки, които правят приложението още по-лесно.
Тук ще получите практичен топъл восъчен набор от Veet в Amazon.*
Бакшиш:
Начинаещият восък трябва да започне със студените восъчни ленти. Те са по-лесни в предаността.
Отстранете косата с IPL устройство
Постоянна епилация обещава IPL устройства. За разлика от епилиране или отглеждане, косата не се отстранява, но унищожава корените им от леки импулси. Това трябва да намали трайно растежа на косата.
Тук можете да закупите популярната IPL устройство за епилация "Lumea Prestige" от Philips в Amazon.*

Също така прочетете: Премахване на санитарните сектори: С тези 8 съвета ще започнете досадните косми

2. Сеги и мигли сами бои и асансьори

Имате ярки мигли или вежди и обикновено го боядисвайте от козметика? Не се притеснявайте, не е нужно да чакате, докато козметичните студиа най-накрая се отворят отново, защото миглите могат да бъдат боядисани с правилната рутина.
Етап 1: Обезмаслява миглите и клепачите със специален физиологичен разтвор (тук в Amazon *), така че те са свободни от големи остатъци или кремове.
Стъпка 2: Прилепва подложки за очи (тук в Amazon *) под долния венец за мигли.
Стъпка 3: Пригответе боята на миглите. Предимно цветът трябва да се смеси с разработчик, докато се създаде кремава паста. Тук са най-горните оценени мигли в Amazon.*
Стъпка 4: Изцяло носи боята на миглите с памучен тампон върху миглите. Повиква миглите и разпределя цвета на върховете.
Стъпка 5: Нека цветът действа в съответствие с инструкциите за опаковката.
Стъпка 6: Вземете останалата част от цвета с памучна подложка. Инсулт отгоре надолу и свалете директно Eyepad с.

Ето подробно обяснение: Боядисване на миглите: с това просто работи

3. Почистете ефективно лицето

Чудесна възможност за по-хубава и по-чиста кожа е да оставите лицето с козметика. Въпреки това, вие определено трябва да оставите това у дома, тъй като може да дойде на възпаление твърде бързо. Лицето ти старателно почистете, но все още можете.
Нашият съвет: Четка за почистване на лице! Защото това почиства кожата ви значително по-задълбочено като почистване с памучна подложка или миене. Порите са освободени и излъчва кожата. На тази възможност не трябва да правите без дом!
Можете да си купите четка за почистване на лице в Ото.*

По-специално, ако имате борещи се с големи пори и затъмнения, ко-заведението може да помогне за подобряване на кожата. Това е малък вакуум вакуум, който може да освободи порите на излишния себум и мръсотия.
Можете да си купите ко-завещание с Amazon.*

Също така прочетете: Електрически четки за лице в теста: Реални красота Чудеса или скъп Firefanz?

4. Направете лечението на лицето у дома

Козметичните студия обикновено предлагат различни лицеви, в зависимост от това кой тип кожа имате и какъв резултат искате. Но без значение дали сте по-страдащи от нечиста кожа, сгънете бръчките или просто искате повече блясък за вашия тен: лицето може да се направи - в отпуснатата основна версия - също у дома.
Лицето с нечиста кожа
За да почистите кожата си, препоръчва, например, ензимен пилинг или пилинг с плодов киселина. Тя трябва внимателно да предпази горния слой на кожата и по този начин да изясни кожата.
Тук има аха и BHA пилинг от обикновените в Дъглас да купите.*
На лицето на суха и стресирана кожа
Искате просто да дарите кожата си на грижата за кожата и влагата? След това дайте малко почивка с маска за лице. Просто нанесете, отпуснете се на дивана и накрая се измийте.
Анти-стареене на лицето срещу бръчки
Чудотворник, който прави всички гънки изчезват, за съжаление не съществува. Но има начини да се намалят бръчките и да противодействат на тяхното творение. Например, с масаж на лицето с помощта на ролка от джейд. Приложението му стимулира кръвообращението на кожата.
Ето един джейд скутер да купи Дъглас.*

Четене Съвет: Направете лицето на лицето: така работи по стъпка по стъпка

Мишонедлинг също трябва да помогне срещу бръчките и бледия тен и може да се направи с дрома у дома. Важно е преди всичко, което обръщате внимание на необходимата хигиена и задълбочено дезинфекцирайте вашия лекар преди и след лечението.
Тук са най-високо оценени гермолер в Amazon.*
Да не би и:
Димлер в теста: които са много добри?

5. Направете сами

Неблагоприятните нокти също са сива в карантина. Но за щастие не е нужно да сте експерт, за да ви създам у дома красиви нокти. С правилните продукти лесно можете да направите маникюрата, докато козметичното студио отново се отвори отново. Първо, ако е необходимо, извадете старите гел нокти и след това започнете.
Направете най-добрите трикове за ноктите, ще ви кажем тук: Бърз маникюр: деликатни ръце и красиви нокти в 4 стъпки

Също така прочетете: Салон за нокти? С този трик все още получавате перфектни нокти

До Корона: Подкрепете местното

И накрая, нещо важно: козметичните лечения у дома трябва, разбира се, трябва да бъдат само спешно решение за Cosmetic Studio редовни. Защото салоните се нуждаят от подкрепата ни след кризата на короната. Сегашната ситуация е просто истинска борба за малки студиа.
Ако бившите клиенти не се връщат след времето на короната, професионалистите в красотата са наранили по-трудно.
Така че: Подкрепете местните и заливите си назначаване веднага след като началните ограничения бяха отменени.