Gets Heidi Klum GNTM Ban в Дюселдорф?

В Комитета за равни възможности на Düsseldorf бе уведомен, независимо дали финалът на следващия Topmodel, както през предходните години трябва да продължи да се провежда в Дюселдорф.

Финалът на следващия модел на Германия е от 4-те години. Сезонът винаги празнува като голямо живо шоу. Особено запомнени е финалната 2015 на GNTM, в която реализирахме за първи път, че финалът всъщност е предаден на живо. По това време шоуто трябваше да бъде спряно внезапно, защото арената беше евакуирана поради бомбена заплаха.

Имаше различни места за GNTM Finale: Кьолн (5x), Mannheim (2X), Palma de Mallorca (1x), Oberhausen (1x) - последните два пъти се състоя в Дюселдорф. Дали крайната 2020 ще се проведе отново в Дюселдорф в бъдеще, сега политиците в Комитета за равенство в Дюселдорф.

Последните новини Heidi Klum Всичко ли е? В Хайди Клум и нейната Vito трябва да плаче

Срещу времевата линия на жените

Членовете на групата Връзки попитаха дали не бива да прогонявате показвания модел на Германия като цяло в Дюселдорф, защото те предават тънкия образ на жените. Градът може да постави забрана за равенство и просто ролеви снимки.