Почиствайте килима от говежди кожи само при спешни случаи

Разбира се, с пълна предпазливост, може да се случи така, че килим от кравешка кожа да се замърси остро. Специално почистване трябва да се извършва само в зависимост от случая. Всяко механично въздействие, както и почистващ агент влияят върху естествения блясък. Когато почистването трябва да се направи с възможно най-голяма сдържаност.

Почистете възможно най-рядко

Може да се лекува и постави повече от парче бижута и по-малко от полезни. Нормалната грижа за кравеят килим е ограничена до вентилацията и разклащането. Колкото по-рядко често е необходимостта да я почистите, толкова по-дълго килимът на кожата получава естествената си елегантност и блясък.

  • Също така четете - облекчаване на килима чрез почистване
  • Прочетете също - Shaggy килим, колкото е възможно по-сух
  • Също така прочетете - полипропилен килим без проблеми почистване

При остро замърсяване можете да предприемете следните мерки:

Течността се движи по телешката

Течността с абсорбираща суха памучна кърпа. В идеалния случай те окачват килима на телешката перпендикулярно, така че течността може да изтече едновременно. Вентилационният ефект помага и при изсушаване. Лек вятър или студена струя сешоар може да помогне.

Лепливи вещества се придържат към козината на козината

Разтворете веществата с естествена гъба, която сте потопили в топла вода, смесена с неутрален сапун. Извършете забърсващо движение. За разхлабване се препоръчва хоризонтално положение на килима от говежди кожи. Оставете овлажняването да действа няколко минути и измийте мръсотията с гъбата по посока на линията на косата. Кожата трябва да бъде само влажна, никога мокра.

Никотинът и въздухът в помещенията имат пожълтели ярки повърхности

Вашият килим от говежди кожи има свойството да натрупва въздушни замърсители в козината си. Пожълтяването, причинено от никотин, например, може да бъде забавено или избегнато само чрез честа вентилация. Специализираната търговия предлага специални шампоани за почистване. Шампоани своята кравешка кожа според инструкциите на производителя и правете този вид почистване не повече от два пъти годишно.

Самата миризма се усили

Разбира се, това е в окото или по-точно в носа на наблюдателя, когато килимът от кравешка кожа смърди и надхвърля естественото ниво на собствената си миризма. Овлажняването на вертикално окачената телешка кожа с леко парфюмиран воден разтвор може да помогне.

Съвети и трикове В кожата се развива и присъщата миризма на вашия килим от телешка кожа. Някои продукти за грижа за кожата могат да помогнат за премахването му.