артистичен срам - добра идея?

Чувстването на Kunstschiefer имаше лоша репутация междувременно, защото през последните години плочите съдържаха опасни азбест. Но тази тема сега е направена до голяма степен, новите продукти са гарантирани безсмислени и донесе много предимства. Те са изправени пред въпроса дали те трябва да поставят артисти със себе си в къщата или не: ние помагаме с решението.

Защо трябва да понасям съвети на изкуството в къщата ми?

Много причини говорят за съвети на изкуството да преместят собствената си къща. Плаките са подходящи както за покрива, така и за фасадата, и разбира се, те са според устойчивост на атмосферни влияния. Очаквайте около 30 до 40 години.

Това се крие значително по отношение на това на парче от природата, но това със сигурност няма изненада. Въпреки това, следните предимства претеглят това малко недостатък, ако човек види нещо от очите на собственика с ограничен бюджет. Защото артистичен шейкър е:

  • значително по-евтино от естествения шисти
  • много по-лек от естествения продукт
  • оптически доста автентични
  • хомогенно оцветени и следователно естетически
  • отлична защита от атмосферни влияния
  • Лесно се полага благодарение на предварително пробити отвори
  • частично използваема като топлоизолация
  • устойчив на колебания при висока температура

Широка гама от продукти от изкуствен шисти

На този етап бихме искали да подчертаем една причина, поради която трябва да поставите изкуствена плоча в къщата си: Пазарът е пълен с множество продукти, които вдъхновяват (почти) всички.

Не само има много различни цветове, които можете да откриете, но формите и типовете покрития също се различават значително. Можете да изберете обикновено хоризонтално покритие, носилка, двойно покритие и много други.

Така че начинът е безплатен да се използва изкуствен шисти, за да се създаде индивидуален фасаден дизайн, който е просто удоволствие. При толкова много възможности за избор едва ли има смисъл просто да се измазва фасада и да се боядисва в бяло.

Как мога да поставя изкуствена шисти на фасадата?

Изкуственият шисти на фасадата винаги е прикрепен към подструктура, за да се поддържа циркулацията на въздуха. По този начин външните стени остават хубави и сухи и не се гарантира плесен.

Разбира се, това включва много усилия, но си заслужава! Ако искате сами да поставите изкуствените си плочи, по-добре е да получите съвет от експерт, за да извършите този проект правилно.

Съвети и трикове Ако с времето мъх се образува върху вашата фасада от изкуствен шисти или върху покрива, трябва редовно да го премахвате. В противен случай твърде много влага ще се събере директно върху повърхността, което има разрушителен ефект.