l.А. Открийте: най-добрите дестинации и вътрешни съвети за Лос Анджелис

Който пътува в Калифорния, иска да използва един от един: всеки ден перфектно и да види колкото е възможно повече от крайбрежното състояние на бедрото. Ние имаме най-добрите върхове и горещи точки за вашата почивка в Лос Анджелис Парат.

Който планира почивка в Калифорния, не е в Лос Анджелис. Но особено с популярните пътни пътувания, обикновено имате на място само няколко дни. Така че да прекарате почивката си не само да вдигате неща, които във всеки водач, златото на вътрешната страна.
Казваме ви кои екскурзионни дестинации наистина си полезни до Холивудс ход на славата в Лос Анджелис.

1: Warner Bros. Студио Тур

Който пожелава селфи в известната "Лайн Лайн" на отчаяни домакини или на дивана на "Приятелите" - кафене ", трябва да бъде обиколка на Warner Bros. Студиа при никакви обстоятелства не могат да бъдат пропуснати. Гледката зад сцените на "приятели", "отчаяни домакини", "доста малко лъжец" и сътрудничество. е истински акцент за всички серийни и филмови наркомани и следователно не забравяйте да препоръчате.

В допълнение към посещението на различни места е и посещението на "архива" на програмата, което е свободно с оригинални костюми и подпори на филми като "Хари Потър" и "лош човек" - включително nimbus 2000 и Батмобил.

Тъй като дневният бизнес в студиа по време на посещение продължава нормално, всяко турне е различно и зависи от наличността и текущата снимане. Ако искате да избегнете стреса на място, можете да резервирате билети за разглеждане на забележителности преди пътуването, например чрез получаването на вашето ръководство или билети за привличане.

2: Туризъм в Грифит Парк

Най-красивата панорамна снимка на града успява в Грифит Парк. Той е един от най-големите градски паркове в САЩ и е известен с холивудските си букви. Най-добрата гледна точка на холивудския знак е част от многото туристически пътеки, които Griffith Park може да предложи.
Хотелът не е вашето нещо? След това можете да карате до грифитската обсерватория, която се намира в парка. Допускането до сградата в впечатляващия стил на арт деко е свободен. Специален съвет е изгледът на залеза от терасата на покрива. Не плаши: през уикенда, бързат е особено голям. По-добре е посещение през седмицата в късната вечер (Обсерваторията има до 21 години.30 часа отворен).

В непосредствена близост до Griffith Park е и парка на Runyon Canyon, който просто да се изключи и да се насладите на природата. Паркът е само два блока от холивудски булевард и се използва от много спортни ентусиасти за обучение на открито. Най-добрите гледки сте тук по пътя на индийската скала, най-високата точка на терена.

3: TACCOS за закуска в начало

Истинска закуска на върха на холивудския булевард е тексаската кухня в начало. Вместо тост и бейци, има сърдечна и сладка закуска ТАКОС, QUESO и FRITO PIES. След закуска определено трябва да вземете торба с канела и захар-подсладени Crisppertackos (Buñuelos).

4: Отворено кино на въздуха на холивуд завинаги циментира

Отворено въздушно кино в гробище? Звучи повече от странно. Въпреки това, Hollywood Forever Cementery не е обикновен гробище. Ето някои от най-големите легенди на Холивуд. Всяка събота между май и септември, Hollywood Forever Cementery отваря вратите си за любителите на филмите. Филмът на Cinespia, който се провежда в част от сайта на гробището, започва с пикник и музика, атмосферата си спомня малко музикален фестивал. Преглед на филмовите събития можете да намерите тук на уебсайта на Cinespia.
Бакшиш: Често човек открива между многото посетители на киното на одеялата на пикника една или другата холивудска звезда - така очите.

Погледнете този пост в Instagram

Благодаря ви, че празнувате снощи с cinespia в птичката! ? Голям благодарение на @amazonprimevideo & @amazonstudios за това го прави толкова специален.

Принос, разделен на CINESPIA (@CINESPIA) на 9 юни 2019 г. в 11:07 PDT

5: Велосипед на плажа Венеция

Венецианският плаж е абсолютна точка и задължително за вашия l.А. Ваканция. Мястото е известно с 4,5 км дълга плажна алея. Тук има колоритен, луд суматоха, който се простира до кея на Санта Моника. За да видите колкото е възможно повече от крайната плажна алея, чудесно е да изследвате района на велосипеда. Колоездене обиколки в l.А. Можете да резервирате предварително, например в велосипеди и туризъм La.

Не забравяйте да спрете от плажа на мускула, където Арнолд Шварценегер вече е обучен. Въпреки че известната фитнес зала под откритото небе има най-добрите си години, но все още все още можете да гледате мъкнерти и свидетели на жените. Реалните фенове могат да направят обхода на златната фитнес зала във Венеция Плаж по повод. Фитнесът не беше само багажникът на Schwarzengger, но също така направи своя съперник на Bodybuilder Lou Ferriigno (Hulk).

Бакшиш: Много хотели в Венеция (като хотел Erwin) предлагат безплатно обучение в златната фитнес зала за частна фитнес зала - просто попитайте.

6: Завъртете кръг на кея от Санта Моника

Пиерът Санта Моника е идеалната дестинация за вашето велосипед, защото е само на 20 минути от плажа Венеция. Пиерът напомня малко панаир с въртележка, хранителни щандове и търговски плоскости. Кой се чувства като, може да обърне кръг на ферси и да се наслади на гледката към морето.
Между другото: Само четири улици на изток от плажа в Санта Моника е популярната търговска улица трета улична крайна алея, както и луксозния търговски център под открито Sky Santa Monica Place.

7: Веган обяд в дъщерята на месанта

Вие търсите ресторант за хип за готини, нови снимки на Instagram? След това на дъщерята на месанта. Във Венеция е Super Hip Loading до многобройни стилни бутици на булевард Abbot Kinney. Ресторантът има свеж, веганска храна - от купички Acai и кокосово кисело мляко с плодове над авокадо-тост до домашно приготвени паста и вегетариански бургери. Добавете към това, че специалният бохо усет, известен със дъщерята на месар и който перфектно закръгли релаксирания брънч или обяд.
Бакшиш: Истинските фугове и гастрономи могат да получат пред вашия l.А.-Останете над настоящите събития и фестивали около храна, бира и вино информиране. Информацията е достъпна например за посещение на Калифорния.

8: Разходка до каналите на Венеция

Всеки, който иска почивка от сътресенията на плажа може да се разхожда до каналите във Венеция. Романтичният квартал трябва да отложи италианския град Венеция през 1905 г. с канали и мостове през 1905 година. През 1929 г. се изливат повече от три четвърти от каналите за изграждане на пътища. През 1933 г. обаче районът е реновиран отново и на мечтания исторически район, който днес е.
Бакшиш: Вие със сигурност ще се влюбите в една от къщите на мечтите, така че абсолютно да донесете камерата или смартфона си, за да правите снимки.

Между другото: Ако искате да избегнете дълго чакане на спирането на полета си до Лос Анджелис, можете да потърсите полет над Хелзинки. От края на март Finnair предлага директни полети от Хелзинки до L.А. с възможно най-кратко време за превключване.

Видео: 30 дестинации за вашия Instagram Feed

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Laura Dillschneider