Ремонт на ламинат с восък е един от реалните дървени заем опции

Восъката, известна в областта на истински дървени подове, като дъски и паркет за ремонт, може да се използва и на ламинат за някои повреди. Трябва обаче да се отбележи, че покриващият слой не осигурява достатъчна подкрепа. Ремонт на восък изисква повърхност, ранена с дупки или пляскане с минимална дълбочина.

Подходящ само за по-дълбоки щети

Предпоставка за прилагане на восък за ремонт и ремонт са депресии, с изключение на носещия слой. С всички поласти щети, ретуширащите щифтове са правилният избор.

  • Прочетете също - напълнете кухините под ламинат
  • Също така четете - ламинат без преходен профил
  • Прочетете също - премахнете догнурин от ламинат

Восъкът не спира и върху покривния слой и само на ниско ниво на декоративния слой. Когато ламинатът е наклонен или освободен, секретните средства за боядисване са по-подходящи.

Съхранявайте восък, когато ремонтирате палуба и декориран слой

Когато Макке освобождава оцветяването на носещата плоча в ламинат, нарастващото може да бъде ламинирано и ретуширано от растежа с подходящ оцветен ремонтен восък. В случай на наранявания на ламинат, които лежат на границата на носещия слой, изкуствената вдлъбнатина може да осигури необходимото пространство на восъка от нож или тапет метър.

След нанасяне восъкът трябва да бъде изгладен със специален планер или теглене на желязо. Ако тя работи или капе, когато обработва на покривния слой, той трябва да бъде отстранен незабавно. Когато премахвате восък върху ламинат, могат да възникнат тъпи сайтове.

В идеалния случай повърхността на панела се разцепва в допълнение към ремонтната повърхност или вдлъбнатината.

Преди всичко, восъкът служи за запълване на неравната повърхност на панела

Лесното смилане на повредените места може да увеличи трайността на восъка като пълнител на вдлъбнатината. Преди излекуваният восък е покрит със заменяем уплътнение или полиран, например с масло, лека допълнителна връзка може да помогне за амплифицирането на блясъка.

Съвети и трикове като алтернатива за ремонт на восък, можете също да опитате други протектори от света на дърво. Дървената паста и KITT изпълняват подобна функция. Всички ресурси са ограничени в използваемостта им и резултата. Пластмасовият продукт ламиниран етаж може да бъде ламиниран и ретуширан, но не наистина ремонт.