изграждане на лампа от бутилките сами

Бутилки, особено когато са направени от красиво, цветно стъкло, са перфектни като страхотни абажури. Тези самостоятелни, не са толкова трудно, но се нуждаят от опит в стъкленото рязане. По-долу можете да научите как да изградите красива лампа от бутилки стъпка по стъпка.

Предизвикателство, но земеделие

Най-трудните бутилки на лампата, направени от бутилки, рязане на стъклото: дъното на бутилката трябва да изчезне. Ако не се доверявате на себе си, можете да се обърнете и към операция на стъкло и да поискате да се отрежете от пода на бутилката.
Втората трудна точка е окабеляването, т.е. връзката с електрическата мрежа. Свързването на кабелите и връзката с електрическата мрежа трябва да предпочитате да оставите електротехник по съображения за сигурност.

  • Също така четете - изграждане на лампа от бутилките сами
  • Също така четете - самата лампа
  • Също така прочетете - лампата на една кука

Инструкции за изграждане на лампа от бутилки

  • бутилка
  • Lightbulb + гнездо + кабел
  • Малки работни ръкавици
  • Стъклен резач или тел
  • Шлифовъчна хартия за стъкло
  • Незадължително: Бои и четка за боя

1. Наклонност

Първо, дъното на стъклото трябва да бъде разделено. Можете да направите това с помощта на стъклен нож, да извършите от професионалист (най-сигурната версия) или да опитате дори с прости дом. Ето как някои кошчета за хоби съобщават, че са нарязали стъклото с помощта на гореща жица. От съображения за сигурност трябва да внимавате с такива експерименти и определено да носите солидни ръкавици и евентуално и очила!

Един прост вариант е просто да си купите бездънна бутилка, както можете да намерите в много магазини за вътрешни фитинги.

2. Дръжка бутилка

Ако сте изключили сами бутилката, тогава трябва да извадите ръба със стрелки или шкупка добре, така че да не е рязко острие.

3. Украсете бутилка

Ако искате да украсите бутилката, е подходящото време: боя или я залепете на похотта и лауф. Но се уверете, че цветът е устойчив на топлина!

4. Гнездо в бутилката

Сега натиснете гнездото и кабела през отворената бутилка дъна в бутилката и издърпайте кабела от шията на бутилката. След това дайте тясна крушка през отворената бутилка и я завъртете в гнездото.

5. Донесе кабела към стената

Сега фиксирайте кабела към тавана или където искате да прикрепите лампата си. Как да продължите подробно в този пост.

Съвети и трикове Лампи за бутилки изглеждат особено добре в дървета или на тераса! Висят няколко бутилки бутилки в различни цветове в дърво във вашата градина или пред терасата и се насладете на цветното трептене вечер.