Подаръци в последната минута: сега бързо достъп до тези идеи!

Коледа просто идва по-бързо от очакваното!

Е, отново е Коледа? Всяка година ни изненадва факта, че 24. Декември отново точно пред вратата.

Вие не принадлежите към организираната мега, която вече има всички подаръци за вашите близки в края на ноември? Ние не нито! Сигурно, 24. близо е. Но няма паника! Сега се казва, че запазва мир, дишайте дълбоко и гледайте нашите оригинални идеи за подарък.

Подаръци в последната минута: най-оригиналните идеи за празника

Подаръци в последната минута: за творчески хаотични

Този подарък наистина е иновативна идея. Нашият живот е твърде разумен и изчислен. Отново и отново търсим начини да излезем от това. Има тази книга точно така. Тук можете да пуснете пара на 192 страници, наистина креативни, неразумни и луди.

© www.Подаръци.де

Просто се откажете от контрола. Виж какво носи моментът. Се разхлабвам и се търкалям. "Mach Mist" е малък ръст за голям хаос и се предлага в много книжарници за 9.95 евро.

Подаръци от последната минута: за спортни занаятчии

Търсите страхотен подарък за вашия приятел, брат или най-добрият приятел? Какво ще кажете за това? Дайте им сензационен ваучер за семинар, който го има: тук е нарязан, зеленчук, смлян и смлян Какво притежава неща.

© www.Бъди дъски.де

Ваучери за два дни, включително висококачествен материал, експертно ориентиране и най-добрите цени за кетъринг от 350 евро на човек. Без занаятчийство, но с похот на собствения съвет, тук са скейтърните сънища са верни: най-красивите дъски са домашно. Тук отидете директно на информация и ваучери.

Подаръци в последната минута: за реални фото артисти

Така че любимите ви снимки вече не изчезват само на смартфона или на вашия компютър, сега има иновативно приложение, с което вашият неуспешен календар може да създаде в полароидния стил. С приложението Retropix за iOS и Android можете да създадете вашите смартфони като модерни ретро отпечатъци.

С интегрирания календар за ретропикс можете лесно да доставяте дванадесетте най-красиви снимки като календари с ретро чар. Поръчката се играе лесно над приложението. Календарът за ретропикс струва 14.90 евро.

Или просто се пригответе: DIY билково масло като подарък в последната минута

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Kathrin Stangl