Нарязаната рамка причинява болки в гърба? - Можеш да го направиш

Често се събуждате сутрин с болки в гърба и се чувствате изтощени? Тогава нещо не е наред с позицията ви за сън. И матракът, и рамката с решетки могат да бъдат виновни за това. По-нататък ще ви обясним какво можете да промените на рамката с решетки, за да спите по-нежно.

кой е виновен? Решетъчната рамка или матракът?

Това може лесно да бъде оценено с кратка мисъл: Матракът ви малко по-стар ли е?? Или матракът е направен от доста по-лош материал? Трябва да купувате нов матрак на всеки 10 години. Ако вашият матрак е маркови стоки и само на няколко години, проблемът е много ясен в нарязаната рамка. Така че?

  • Също така прочетете - да се разпореждате професионално
  • Прочетете също - Използвайте матрак без нарязана рамка
  • Също чета - е наредена рамка наистина необходима?

Инструкции за стъпка по стъпка, за да направите съкратена рамка

1. Причиняват изследвания

Легнете отстрани на леглото си и наемете втори човек, който да гледате гръбнака. Гръбнакът формира права линия или го прави? Слушайте собственото си усещане: раменете или басейновата мивка твърде дълбоко или напротив, не са достатъчно дълбоки?

2. Ако вашият басейн е твърде дълбок или твърде малък

Ако смятате, че вашият басейн потъва твърде дълбоко в матрака, трябва да настроите контролерите на втвърдителя в леглото встранител. Ако е точно обратното, трябва да регулирате контролите по-меко.

За целта първо извадете матрака от летвената рамка. Плъзгачите за твърдост за басейна са долните контроли. Преместването му към центъра ще смекчи настройката, така че ще потънете по-дълбоко в леглото. Докато се плъзгате по-навътре, настройката ще бъде по-трудна и ще потъвате по-дълбоко. По принцип всички плъзгачи винаги трябва да бъдат подравнени симетрично, т.е. двата плъзгача на една и съща лента трябва да имат еднакво разстояние от центъра.

3. Когато раменете ви са твърде меки или твърде твърди

Ако раменете ви потънат твърде дълбоко, трябва да преместите плъзгачите в областта на раменете (горните контроли за твърдост) по-навън. Ако раменете ви не увиснат достатъчно, преместете плъзгачите към средата.

4-ти. Проверете

Сега отново поставете матрака върху рамката с решетки и проверете резултата. Може да се наложи първо да спите върху него една нощ, за да разберете дали новата настройка не причинява болки в гърба.

Съвети и трикове Възможно е също така една от лентите да е повредена. Това също води до болки в гърба. Можете да разберете как да поправите счупена рамка с решетка тук.