Лора Мюлер: Приятелка на Вендлер се смущава с неудобна публикация

Лора Мюлер (19) всъщност искаше да покаже с последната си публикация в Instagram, че тя, нейният приятел Майкъл Уендлър (47) и дъщеря му Аделин (18) са щастливо семейство. Но опитът й мина лошо в гащите и спечели много подигравки в коментарите.

Откакто междувременно 19-годишната Лора Мюлер е заедно с поп певеца Майкъл Уендлер и се появява редовно в телевизията и социалните мрежи, двойката получава много подигравки и злоба. Въпреки че двамата вече имат лоялна фенска база чрез участието си в "Лятната къща на звездите ", негативните коментари в мрежата не спират.
Според много потребители на Instagram, последната публикация на Лора има най-голям потенциал за смущение. На снимката можете да видите Лора заедно с Майкъл Уендлър и дъщеря му Аделин. Взривното вещество: Дъщерята и "мащехата " имат разлика само в една година!
Лора пише за снимката:
"Толкова съм щастлива, че съм отново тук, сладур @ adelinenorberg2019 баща ти те обича над всичко и аз също те обичам. Ние винаги сме до вас и се придържаме заедно като семейство. Сега се наслаждаваме на прекрасното прекарване заедно. Обичам те толкова много и двете."

Вижте тази публикация в Instagram

Толкова съм щастлива да бъда отново тук, скъпа @ adelinenorberg2019 баща ти те обича над всичко и аз също те обичам. Винаги сме до вас и се придържаме заедно като семейство. Сега се радваме на прекрасното прекарване заедно? Толкова много те обичам и @wendler.Майкъл @ adelinenorberg2019

Публикация, споделена от LAURA SOPHIE MÜLLER (@lauramuellerofficial) на 14 октомври 2019 г. в 7:47 ч. PDT

"Така че англичаните, поставете 6!"

Не само фактът, че приятелката на Уендлер и дъщеря му са почти на една възраст и че Лора, независимо от това, представя себе си като „любяща мащеха“, е повод за подигравки в коментарите.
Един потребител на Instagram пише: "Хубаво е, че Лора е толкова погълната от ролята на майка си. Жалко е, че доведената й дъщеря е почти на същата възраст.„Друг обобщава ситуацията така:„ Мащеха на 19, проверете. Доведена дъщеря с година по-млада от себе си, проверете."
Решението на Лора да напише текста за картината на английски също предизвиква много виртуален смях. Последовател намира ясни думи: "Моля, ако не говорите езика - това е обида."Друг обвинява " Denglisch "на Лора за решението й да напусне училище и пише: " Ако само беше завършила училище."
Във видеото: Щети на кариерата на Лора Майкъл Уендлър?

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Естер Писториус