Грижа за кожените столчета за кола и как работи

За кожените столчета за кола трябва да се грижите на равни интервали, така че да изглеждат добре дълго време и да не се напукат или да изглеждат зле износени след няколко години. Поддръжката на столчето за кола е много лесна.

Коригирайте грижата за кожата в няколко стъпки

Много превозни средства са снабдени с кожа, и за добра причина. Кожените седалки се считат за стабилни и могат да бъдат почистени сравнително лесно. В допълнение, оставете висококачествено и луксозно впечатление. За да запазите този път за дълго време, трябва да поддържате правилно столчетата от кожа от кожа, най-добре и да използвате няколко работни стъпки:

  • Прочетете също - чисти столчета за кола от кожа и как работи това
  • Също така четете - сушете седалките за кола и как работи това
  • Също така четете - почистете седалките за автомобили и как работи това
  • Подготовка за кожата за кожа
  • грубо предварително почистване
  • Цялостното почистване със съвпадащ кожен по-чист
  • извършване на грижа за кожа като защита

Към индивидуалните работни стъпки за почистване на седалките за кола

Ето някои обяснения на индивидуалните работни стъпки:

Предварително почистване на кожени седалки

Изпразнете седалките и отстранете грубите замърсявания, както и праха и мръсотията от седалките, преди да започнете действителното почистване на кожата. Можете да извършите предварително почистване, например, с прахосмукачка с подходящо закрепване, като по този начин трябва да обърнете специално внимание на шевовете, пролуките и пукнатините, така че прахът и мръсотията да се отстраняват особено добре в тези точки. Не упражнявайте прекалено силен натиск върху кожената повърхност.

Последващото почистване с подходящ препарат за почистване на кожа

Целта на почистването на кожените седалки с подходящ препарат е да премахне мръсотията и потта от кожените седалки, които с времето ще се натрупват на всички седалки. Най-добре е да работите само върху част от седалката наведнъж и да работите поетапно, докато цялата седалка не бъде обработена. Когато използвате препарат за почистване на кожа, спазвайте също инструкциите на производителя за продукта за грижа. По време на обработката ще забележите как мръсотията и потта се разхлабват и как почистващите средства потъмняват.

След основното почистване

Това цялостно почистване е последвано от грижа за кожата, която служи да направи материала достатъчно устойчив, за да се избегне възможно най-доброто образуване на нови замърсявания след почистване. Работете нагоре секция по секция, докато не сте работили по цялата повърхност на кожената седалка.