Ротационната сушилня за дрехи Leifheit не се отваря? 10-минутен ремонт

Ротационните сушилни за дрехи Leifheit обикновено са популярни, тъй като са с добро качество и предлагат много място за пране. Понякога обаче може да се случи така ценно парче просто да не се отваря и потребителят вече да не знае какво да прави по-нататък. Добрата новина: В повечето случаи това е мини проблем, който е много лесен за решаване. Грубо казано, просто липсва някаква смазка.

Ами ако ротационната сушилня за дрехи Leifheit вече не се отваря?

Ясно е едно: не сте единствената, чиято ротационна сушилня за дрехи е задръстена. Може би вашият е твърд, може би въобще не иска да се отваря. Много хора са се замислили над проблема и са открили, че той най-вече може да бъде решен със силиконово масло.

  • Прочетете също - Ротационната сушилня за дрехи Leifheit не се включва: Дали е счупена?
  • Прочетете също - Какво да правите? Ротационните линии за сушене на дрехи Leifheit вече не се изтеглят!
  • Прочетете също - Ето как ротационната сушилня за дрехи Leifheit най-накрая може да бъде отворена отново

Чудесно простият механизъм за издърпване е изплетен по такъв начин, че всички фуги на ротационната сушилня за дрехи Leifheit трябва да работят гладко, така че всичко да работи правилно. Ако възникнат точки на триене, системата може да стачкува за първи път.

Обикновено тази точка се достига само след много месеци или дори няколко години, често след като гаранционният срок вече е изтекъл. Първо, той скоби малко, тогава все повече и повече и в края често е нищо повече.

Как да поправим вашия лаффейт пранешки паяк

Първо, погледнете внимателно, ако не се заплита каишката или важна част е повредена. Всичко гледа нагоре, тогава можете да очаквате с нетърпение. Вероятно лесни масла със силиконово масло действително ще помогнат.

Използвайте силиконово масло за пръскане, което лесно можете да използвате на повърхността. Хванете безцветен продукт, така че вашият паяк за пране да не изглежда толкова мръсен след това. Третират всички елементи, на които лението се плъзга.

Те са в по-голямата си част скрити, така че трябва да гледате под капаците, да преместите движещите се части и да разберете къде се движат по цялата структура. Там започват с мярката си.

Какво друго имам за петрол?

Разбира се, трябва също така да намажете сгъваемия механизъм на всички рамена, така че всичко да работи като по часовник. Въпреки това, никакво масло не трябва да се придържа към повърхностите, които вие и вашето пране редовно докосвате.

Съвети и трикове Затова е по-добре да почистите всички повърхности, които случайно са били полети с масло, за да избегнете оцветяване на прането. И след това изпробвайте дали вашата ротационна сушилня за дрехи Leifheit вече може да бъде отворена отново. Пожелавам ти успех!