Тихи напълно автоматични кафе машини: налични са

Търсите тиха напълно автоматична кафе машина? Или искате да намалите обема на вашата напълно автоматична кафе машина? Прочетете тук кои напълно автоматични кафе машини се считат за най-тихите и как можете да намалите нормалния шум по време на процеса на варене с всяка напълно автоматична кафе машина.

Тихи напълно автоматични кафе машини

Според теста от изцяло автоматичния портал за тестване на кафемашини, DeLonghi ECAM 22110B е изненадващо тих и не само поради това победителят в теста в категорията на напълно автоматичните кафе машини: Той също така убеждава по отношение на настройките (напр.Б. количеството вода може да се регулира), енергия и лекота на използване. Сравнително евтината машина с малко под 300 евро в момента е и най-популярната и най-продаваната напълно автоматична кафе машина онлайн. (Към юли 2015 г.)
Малко по-скъпият Bosch TES50358DE (€ 470) също впечатлява с тиха мелница и процес на приготвяне, както и други функции като самопочистващ се маркуч за мляко или регулируем по височина чучур за кафе и стигна до четвъртото място на тестовия портал.

  • Прочетете също - Намажете кафемашината
  • Прочетете също - полезният живот на кафе машината
  • Прочетете също - продължителността на живота на кафе машината

Как да намалите обема на вашата напълно автоматична кафе машина

  • Поставете гумена подложка под вашата кафе машина. Уверете се, че всички крака са на постелката. По този начин намалявате трептенията и шума, причинени от вибрациите.
  • Смазвайте и почиствайте редовно кафемашината си, така че всичко да работи като по часовник. Тъй като остатъците от кафе на прах в машината и лошо намазнените релси водят до неприятни скърцащи звуци.
  • Редовно проверявайте мелницата за правилната й настройка и я почиствайте от време на време. Защото и тук могат да възникнат допълнителни шумове.
  • Намалявайте редовно машината си за кафе! Варовикови отлагания могат да доведат до запушвания и шум.
  • Вашата напълно автоматична кафе машина съществува от няколко години и сега вдига значително повече шум от преди? Тогава може да е време за поддръжка. Експертите почистват старателно вашата машина и подменят всички износени части. След това вашата напълно автоматична кафе машина ще работи толкова тихо, колкото би трябвало.

Не може да бъде по-тихо: Направете ръчно кафе и млечна пяна

Най-тихо е, когато няма електричество и преди всичко няма включена мелница: добра, абсолютно безшумна опция за домашна употреба. Вземете кафе машина за пресоване, френска преса и ръчно задействана пяна за мляко. След това единственият шум издава чайника.

Съвети и трикове Не би ли било по-добре да използвате капсулна машина?? Може би от Nespresso? Прочетете тук предимствата и недостатъците на напълно автоматичните кафе машини в сравнение с машината за капсули.