декориране на стълба - 6 предложения

Стара стълба, изработена от дърво, не трябва да се отблъсква, дори и да сте толкова нестабилни, че вече не можете да го използвате за действителната цел. Дървен проводник може да се използва за почти безброй различни декорации към голямо разнообразие от поводи. Седем от това ви показваме тук с един поглед.

1. Коледа

За коледната украса стълба е много идеална. Първо се нуждае от основно палто в червено и зелено. Който харесва, все още може да добави ела зелена като деко. В допълнение, малките кутии са опаковани в красива опаковъчна хартия и окачени на стълбата.

  • Прочетете също - изградете главите си - стъпка по стъпка
  • Прочетете също - Затворете и закрепете стълба
  • Прочетете също - Стълба - оптимално разстояние между стъпалата

2. баня

Стълба в бяло или тюркоазено изглежда много добре в банята. Долните стъпала се използват като държач за кърпи. Най-горните стъпала държат навитите нови кърпи. Куките за баня трябва да бъдат прикрепени към външната страна на решетките, върху които могат да се закачат аксесоари, кърпи и подобни.

3. Двоен проводник

Стълба, която има стъпала от двете страни, е идеална за поставяне на рафтове. Така получавате пълноценен голям рафт. Ако искате да използвате този рафт за стълба за повече от малко лека декорация, трябва да прикрепите рафтовете към стъпалата. Най-добрият начин да направите това е със скоби, които се завинтват върху дървения под и преминават около стъпалата.

4-ти. Мениджър бижута

Деликатна стълба може да се превърне в поставка за бижута с голям брой малки антични куки или порцеланови дръжки. Ако стълбата има широки стилове, дори е възможно да нарисувате или залепите няколко златни орнамента, за да приспособите парчето към бижутата още по-елегантно.

5. Билкова стълба

Независимо дали сте на терасата или в кухнята, можете да направите идеална билкова стълба с няколко големи S-куки и малки цинкови кофи. Боядисайте стълбата в контрастен нюанс, като червен или син, така че да контрастира визуално с билките.

6-то. Винаги по стената

С това предложение стълба с възможно най-широки стилове е просто прикрепена хоризонтално по стената. Тук можете да приберете голям брой книги много практично, тъй като стъпалата след това служат като вертикални книгоразделители.

Съвети и трикове Едно нещо е общо за всички предложения и други варианти на декорацията на стълбата, трябва да третирате стълбата с добър цвят. Особено, ако трябва да се постави навън или в банята. Ако е възможно, използвайте лак за лодка, тъй като това добре затваря порите и предотвратява попадането на влага в дървото.