Leonardo dicaprio е ентусиазиран за немското разделяне на отпадъците

Актьорът вижда Германия по отношение на раздяла за отпадъци като пионер.

Въпреки че Леонардо Ди Каприо е в родината си Америка да рециклира боклука си, но знае, че неговите съграждани все още могат да научат много от германците. "Германците са много по-примерни от американците. Ще трябва да направим повече - казва синът на германската майка и американски баща в интервю с "Instyle Men".
След като той е "два пъти почти починал", те го правят щастлив да върши добро - следователно неговия ангажимент за опазване на околната среда. "Веднъж, както на полет, двигателят и машината, тогава, когато парашутирането на екрана, и резервът спасил", той си спомня себе си. - Това са преживявания, които никога не забравям. Оттогава имам нов поглед върху живота и знам колко е ценно."
Но не само Dicaprio е впечатлен от германската опазване на околната среда, дори певецът на Фарел Уилямс намира, други страни биха могли да отрежат парче от устойчивостта на Германия. "В това отношение вие ​​сте много далеч в Германия", 40-годишният похвален в "Гала" - интервю. "Други страни могат да научат много от вас. Когато все още се занимава с временното управление на проблемите, очевидно вече имате постоянни решения."

Последните новини Леонардо Дикаприо Риана: голямо обещание към Леонардо Дикаррио?