образователни игри за деца в предучилищна възраст: така че можете да практикувате училище у дома

За да създадете добри условия за началото на училището, можете да практикувате малко с детето си у дома, просто и забавно с образователни игри.

Да накара детето да годни за училището не означава, че вече е възможно да се чете, преброява и пише, дори преди да има първият си учебен ден. В края на краищата училището е най-накрая.
Много по-добре детето е подготвено за училището, когато знае как може да бъде съсредоточено, ако има голям речник и определена пръст или когато се е научила да се справя с разочарование.
И как да направите най-доброто с детето си? Сигурно, много игриво и опаковано в много забавление. Ето защо ви показваме днес ученето на игри за деца в предучилищна възраст, което окончателно улеснява вашето Sweetheart училище започва през лятото.

1. Всичко за концентрацията

Дълго време да се съсредоточат само върху едно нещо, децата често се затрудняват с пет години. Те могат бързо да бъдат разсеяни. Но концентрацията може да бъде научена и все още игрива. Например, с борда и играта на заровете 'sagaland.
Играта обучава чудесно внимание, забележимост и концентрация на детето. Защото докато се движите над игралната дъска с помощта на куба, тя трябва да запомни местата на скритите символи и да ги доведе по-бързо от опонентите си към царя.
Играта на дъската "Sagaland" Можете лесно да поръчате директно тук в Amazon.

Четене Съвет: 5 изречения, с които обучавате щастливи деца

Друга игра, с децата може да работи чудесно в тяхната концентрация, е "Halli Galli Junior". За разлика от нормалните "хали гали", където става въпрос за улавяне на звънеца в определен брой равни плодове, трябва да погледнете в младшата версия след същите клоуни и след това пръстен бърз удар бързо.
Трябва да бъдете внимателни, защото детайлите, в които клоуните понякога са много малки. Играят кръг отнема около. 15 минути и по този начин има оптимална дължина за децата в предучилищна възраст.
Тук можете да поръчате "Halli Galli Junior" директно в Amazon.

Идеален за обучение на концентрацията при деца всъщност е единствената игра. Ако детето може лесно да се справи със себе си и следователно може да се задълбочи в задача (игра), това е най-добрата предпоставка за възможността да се занимаваме с задача по-късно в училище.
Концентрацията и творчеството са в търсенето на играчки за строителство и дизайн - от прости градивни блокове, чрез строителни кутии до колата, опън или майка.
Голям избор от строителни кутии за деца от 5 години можете да намерите тук в Amazon.

2. Училища за умения за пръсти

Може ли детето ви да свърже цикъла? Ако не, тогава ще бъде високо време, че е учене. Защото с стъпката в училището децата печелят толкова много независимост, тогава би било жалко, ако се окажат, когато свършат.
Можете да научите потийките, разбира се, много класически на обувката. Но можете да го направите малко по-забавно. Например, с книга, в която самите самите герои имат проблеми с примките и най-накрая намират обикновен трик, с който ще успее и ще успее в детето ви.
Тук можете да поръчате книгата "толкова зает с шлифовъчната купа" лесен за поръчка в Amazon.

Като правило, децата в предучилищна възраст са супер мотивирани, когато става въпрос за подготовка за училището. Така че, ако имате малки дефицити в работата с писалка, ножици и лепило, вие ви прави много удоволствие с блок за деца в предучилищна възраст, с който можете да практикувате точно това.
Така че вече можете да играете малко училище, ако обичате форми според точните инструкции, изрежете и залепване.
"Предучилищната блока - рязане, стик, занаяти от 5 години" можете лесно да поръчате тук в Amazon.
Да не би и: Разпознаване на типове учене: Така че помагате на детето си в училище

3. Разширяване на речника

Разбира се, децата се възползват от децата, но във всяка ситуация е голям речник и способност да се изразят безопасно. Разширяване на речника звучи по-трудно, отколкото е. Защото чрез редовно четене или слушане audiobboers и audiobubers смучат децата вече всякакви думи.
Тук можете да намерите списък на подходящи аудиокниги за всяка възраст.
Още по-трудно, децата попадат в ясни, разбираеми и директно изразяване на себе си. Трябва първо да научите да организирате мислите си и да развиете чувство за език. Ето защо игрите са идеални за насърчаване на децата да кажат.
"Табу" е класика, но и в младшата версия може да бъде твърде сложна за деца от пет години. Така прави собствената си игра от нея и го наричайте "dingsda". Правилата на тези на табу.
Детето се нарича термин или е показан, който трябва да обясни, но без да се обажда, но вместо това да използва "dingsda". Например, детето казва: "Всяка сутрин ям зърнени култури с нещо.Търсените тук ще бъдат терминската лъжица.
Чрез такава игра детето се научава да организира мислите си, да се съсредоточи върху основите и да изрази точно.
Във видеото: 3 стратегии за увеличаване на самочувствието на вашите деца

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Anga Обратно

"Историята на кубчета" също е страхотна игра за цялото семейство. Вместо числа показват снимките на заровете, които са направени в истории. По този начин човек може да измисли история заедно, ако всеки играч хвърли два куба и описва, или можете да въртите собствената си история. Това укрепва фантазията, речта и разбира се речник.
Moses Magical Story Cubes може лесно да бъде поръчан тук в Amazon.

4. Училище за обяснение

Номерата са първи абстрактен за деца. За дете да разбере какъв означава какво означава да ги разберем и да ги разберем. И това работи най-добре в ежедневието, ако можете да вземете нещо в ръката си или да видите реално.
Така че се счита за вашите деца с сладкиши, камъни или хора в касата пред вас. Изгражда малки изчислителни задачи и оставете човек далеч от касата или отново вземете камък.
Възпроизвеждане на малки номера Търсене на игри на разходки и сравнява персоналните плочи и номера на къщи. Така че номерата са осезаеми за децата.
Също се опитва да постави номера във връзка. Така сравнява колко хора в един и колко са в другия касов апарат. Брои колко сладкиши се вписват в ръцете на детето и колко повече в ръцете на татко.
Четене Съвет: Децата спестяват деца: 7 трикове, които работят игриво