Научете от Belfie Queen: PO обучение с селектор на Джен

Beauty Selector на Instagram Beauty Jen трябва да дължи успеха си преди всичко до нейния ясен кръгъл задник. Ние всички обичаме такова, правилно? С тези 5 тренировки работи!

Кой следва един или друг фитнес гурута в Instagram, може вече да знае Belfie Queen Jen's Selector (Belfie = Butt Selfie - така че самостоятелно изстрел на ПО). Ако не, тогава става най-високата железопътна линия. Тази жена има стрелба за перфектния задник всъщност!

Така че скоро можете да се обадите на собствените си, така да се подскачат собственото си, трябва да инсталирате един от тренировките на JEN в обучението си.

1: като рак!

Без болка няма победа! Това редовно показва севера на JEN в профила ви в Insta. Някои от упражненията изглеждат наистина странни, но тренирате бедрата и задника си. "Изглеждам като вид животно, но това е едно от любимите ми упражнения", рояци Джен. Повтаря рак на рак в 3 комплекта всеки 12 пъти.

Изглежда като дете на животно с този ход, но е един от любимите ми ??

Принос, разделен на Selter на JEN (@jenselter) на 29. Септември 2016 в 16:14 часа

2: увеличава интензивността

Бандата на раци не изглежда секси, но ви прави секси. С лента за съпротивление (наричана още група или лента за съпротива) можете допълнително да засилите вашето Po-обучение. Повтаря упражненията, показани в 3 комплекта с около 12 повторения. За упражненията за електронни указания преброяват повторенията на крака.

Щастлив понеделник обича! Ny, готов за виелица?! Уверете се, че сте в безопасност! Ако не можете да стигнете до фитнес, проверете моето фитнес приложение за някои от моите домашни тренировки, за да можете да изработите пот и да се чувствате чудесно, дори ако седите да гледате вкъщи, като мен. ❄️ е идеалното време да изпробвате свободното време, тъй като може да се залепим в продължение на няколко дни! Връзка в моя био. ? ad

Принос, разделен на Jenzer (@jenselter) на 13 години. Мар 2017 в 15:51

3 винаги и навсякъде!

Който се нуждае от фитнес за хрупкавия задник? Тези три упражнения могат да бъдат извършени и супер дом. Извършва проверените движения и в уютно темпо, не се чувствате добре, слушайте. Повтаря всяко упражнение в 3 комплекта всеки с 12 повторения на крак.

Mondaymotitivation- Няколко тренировки, които можете да направите у дома (3 x 12 всеки крак) ? Както винаги казвам - няма фитнес? Няма проблем!

Принос, разделен на селектора на JEN (@jenselter) на 12. Септември 2016 в 7:48

4 скок, скок, скок!

Скокът на стълбите е наистина ефективен, а по-скоро задача за напредналите хора със здрави колене. Ако е възможно, той скача от 3 до 5 стъпки и след това прави 7 до 10 кляка. Всичко в 3 комплекта.

Плячка Workk ?? Soretodayororrytomong

Принос, разделен на Selter на JEN (@jenselter) на 29. Август 2016 в 18:04

5 страничен удар

Поправете ви подложка, отива в стойка за четири крака и ви подкрепя на предмишниците. Вдига крак настрани и ритници. Обърнете внимание на правото назад в страничния удар и ръководствата за крака контролира встрани. 3 пъти 12 рита на крак. Води движението в собствените си темпове.

Щастлив първи ден на пролетта! Лятото идва ?? Ще обяви свободно "лято годно предизвикателство" скоро ? Stayuned jenselterchallenge.... ????? (Видеото е на скорост)

Принос, разделен на JEN SELTER (@jenselter) на 20 години. Мар 2016 в 13:26

30 дни Po-Challenge: след един месец на свеж!