Да танцуваш: Туртели между Лука Хейни и Кристина?

На танцовия паркет Лука Хейни и неговият танцов партньор Кристина дават страхотна двойка. Но тя е предизвикана с танца "Да танцува"?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

Какво става между Luca Hänni и Christina Air? В момента двамата люлка "Да танцуваме заедно на танцовия крак.
Вече е обявено, че те са танцова двойка, те са щастливи да се оправят. Те се втурнаха и изпищяха с радост. И разбира се, кухнята на боклука донесе спретнато към балона.

"Ти наистина си хубава двойка"

В шоуто Кристина също разкри: "Аз съм толкова щастлив. щастлив съм. Имам и рожден ден. Това е най-добрият подарък за рожден ден на всички времена."
Модератор Даниел Хартвич не избяга от ентусиазма. - Защо очаквате с нетърпение Лука?? Защото той е толкова добър танцьор или защото те харесва толкова много?"И преди да осъзнае:" Ти наистина си хубава двойка."

Погледнете този пост в Instagram

?salsa? Благодарим ви за вашите топли думи и вашата подкрепа! To Имахме много забавно с нашия вход и с нетърпение очакваме предстоящата седмица на обучението! ???? Ние вече сме на път за Швейцария да започнем утре пълно с Елан в следващия танц! ? Какво можем да танцуваме след това, какво мислиш? @ @ Lucahaenni1 @letsdance @seapointproductions @rtl.TV LetsDance Letsdance2020 salsa teamluna

Принос, разделен на Christina Air (@Christinal Air) на 29 февруари, 2020 в 3:44 PST

Luca Hänni се присъжда

Но това е колко лесно би било любов между двете. Лука е във връзка с една година. И приятелката Мишеле не трябва да се доволее за торти.
Така че остава да се надяваме, че сезонът не завършва във връзка с връзката. Голяма танцова двойка са Лука и Кристина, но добре.