повдигане на ефекта само за 5 минути: романа крем срещу бръчки и разкъсвания торбички

Ако погледнете в огледалото, вие сте досадни за първите бръчки, тъмните пръстени и чанти за разкъсване? Вече не! Открихме повдигащ крем, който ви позволява отново да изглеждате свеж и лъчи.

Че почти звучи твърде приятно да е истина? Би било възможно, но възглавниците заемат незабавен ефект на повдигане с многократно след това на доволни клиенти, които ни учудват в удивление.
Всичко това е необходимо, е да нанесете крема към влажната кожа, внимателно да платите и да изчакате кратко, докато кремът е изцяло издърпан в кожата. И вече се случва, според производителя, ефект на уау. Благодарение на уникалната формула, мигновълът на повдигащия крем "Крайното решение трябва да бъде срещу бръчките.

Във видеоклипа: грижа за лицето - 4 сигнали

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Каква е тайната на крема?

Многобройни образи на доволни клиенти доказват, че ефектът от незабавен крем за повдигане. Но каква е тайната зад формулата на това оръжие за красота? Според производителя бързият и ефективен ефект се дължи главно на уникален активен състав комплекс на базата на протеини.
В допълнение, кремът съдържа активната съставка Argirine. Това се счита за истинска иновация и трябва да определи лечението на бръчки и пукнатини в кожата в бъдеще, без да оказва неприятен натиск върху кожата.
Тези снимки например показват сравнение преди и след:

© Преди и след ефект / Vitayes

Крем за повдигане: сделката с един поглед

  • Vitayes Instant Ageback Lifting Cream 7 мл
  • Според производителя с незабавен ефект в рамките на няколко минути
  • Трябва да намали бръчките, тъмните кръгове и торбичките под очите
  • Само за 24,95 евро вместо за 34,00 евро
  • Безплатна доставка

Тук можете да осигурите евтината оферта директно.*

Внимание: Офертата важи само до изчерпване на количествата и до 31. Март 2021г!
Повече по темата:
Кремове против стареене, изпитани: кой крем наистина действа?

Мога ли да нанасям крема под грима??

Не е нужно да се притеснявате и за ежедневната употреба. Кремът е дерматологично тестван и може да се прилага и под грим. Просто се грижете за кожата си както обикновено и оставете овлажнителя да действа няколко минути, преди да използвате 'Instant Ageback Lifting Cream ' от Vitayes.
Просто го чуквате внимателно в кожата, където искате, и го оставяте да действа 5 минути. През това време не движете лицето си възможно най-много и минимизирайте израженията на лицето си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Vitayes Cosmetics (@vitayes)