Балсам за устни в тест: Малък помощник на красотата за деликатни устни

Нашите устни са малки сензори, които се претендират ежедневно. Въпреки това те често се пренебрегват в ежедневната процедура за красота. Спри! В нашия тест за балсам за устни ние ви запознаваме с нашите лични фаворити за деликатни и добре поддържани устни.

Кожата на устните е много чувствителна и тънка. Но знаете ли, че можете да бъдете до седем пъти по-тънка от останалата част от кожата? И толкова нежно е, че кръвоносните съдове са миляни и затова изглеждат червеникаво? В допълнение, кожата на устните почти няма заваръчни и мастни жлези. Следователно площта на кожата може да направи защитен филм от влага и мазнина. И по този начин тя е извън външните влияния като студен, сух въздух и слънчева радиация на практика безпомощни.
Какво означава това за нас? Трябва да ви помогнем и да се грижите за вас! Например, с балсам за устни. С продукта за красота водим влагата на устните си отвън и така гарантираме, че те не изсъхват и стават крехки.

Между другото: Характерно за балсам е, че той има мека и кремавна консистенция. Следователно, има балсам за устни често не само като щифт, но и в тръби или престъпници.

Във видеото: DIY-красота: можете сами да направите грижа за устни

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Също така интересно: Сухи устни: тези съвети и домашни средства за защита помагат незабавно

Балсам за устни в теста: нашите любими за деликатни устни!

Изборът на балсам за устни е голям. Опитахме три тоалетни принадлежности и споделим преживяванията си с вас.

1 Балсам за устни в тест: Лавера Чувствителен балсам за устни

Цена: Ок. 2 евро (4.5 g)

> Балсамът на Lavera Lip е на разположение на Amazon.*

Това обещава балсам за устни на лавера:
Балсам за устни на лавера трябва да защитава устните си преди сушене. Продуктът съдържа органично масло от жожоба и органично бадемово масло. Тъй като принадлежи към естествен козметичен продукт, балсамът също е без минералните масла. Между другото: Еко-тестът е оценил балсама на устните с общото решение "много добро" (01/2021).
Това означава нашият редактор Катрина:
Балсамът за устни може да се прилага много добре и да оставя деликатен филм на устните. Можете да почувствате, че тук се намира слой от грижи. Въпреки това, това е доста приятно чувство, тъй като балсамът не е твърде богат или богат. мазен. След това устните са по-меки. Между другото: грижата за устни е аромат неутрална, която намирам много приятна. За около 2 евро правите всичко правилно с този балсам за устни и също може да го опаковате в чантата.

2 балсам за устни в теста: пчелите Bees Beax Balm Balm

Цена: Ок. 4 евро (4.25 g)

> В Amazon можете да публикувате балсама на пчелите на Бърт.*

Който обещава балсам за устни на пчелите на Бърт:
Балсамът за устни на пчелите на Бърт трябва да направи устните ви меки меки меки. Как иска да направи това? С кокосово и слънчогледово масло, витамини и есенциални мастни киселини. Пчелен восък запазва устните си преди сушене и масло от мента да осигурят освежаващо чувство.
Това означава нашият редактор Джейн:
Убождане правилно с балсам за устни на Бърт вижда витамин Е и мента, защото етеричните масла са наистина освежаващи! Липалският може лесно да се прилага и освежава незабавно и прави сухите устни директно еластични. Балсамът на устните е абсолютна мъст за всички фенове на мента. Топ продукт за гъвкави добре поддържани устни с допълнителен нов удар!

3 Балсам за устни в тест: "Petit Remedy" от L OCCITANE

Цена: Ок. 12 евро (12 g)

> Поръчайте балсам за устни на L Occitane в Flaconi.*

Това обещава балсам за устни на L Occitane:
Мястото за кърмене на L Occitane не само трябва да поддържа интензивно устните си, но и друга суха кожа като ръцете ви. В допълнение, той трябва да защити лицето ви от студ и вятър, както и лесно дразнене на кожата. Продуктът включва съставки като Immortelle (currywerk), бадеми, лавандула и масло от маслото и идва без минерални масла, както и изкуствен цвят и аромати.
Това означава нашият редактор София:
Тъй като балсамът за устни на L OCCITANE не идва в писалка, но в малка кутия той трябва да се нанесе с пръст. Които ме притесняват лично, но не. Тъй като балсамът е много богат, той се нуждае от време, докато не бъде преместен. Тогава устните се чувстват добре поддържани и еластични. Между другото, продуктът едва мирише, бих предпочел да кажа, че е без мирис. Това, което намирам супер практично: можете да използвате и балсама за други секции на суха кожа по лицето. И: Ще изляза дълго с може, така че намирам цената ОК.

Кой балсам за устни трябва да използвам през пролетта и лятото?

Устните ни съдържат много малко цветни пигменти и следователно садва ли са защитени от UV радиация. Интензивната слънчева светлина е толкова чист стрес за нашите устни. Слънцезащитният крем трябва да има най-висок приоритет през лятото. Уверете се, че балсамът на устните ви има висок светлинен фактор (LSF 15-30), така че да не получавате слънчево изгаряне. Еко-тест (2019), например, като се има предвид "грижа за слънцето" от Annemarie Börlind бележката "много добре" (е достъпна тук в Amazon *). Важно е и продуктът за грижа да дарява много влага, така че устните ви да не изсъхнат.

Също така прочетете: Тенденции в червило през пролетта 2021: Искаме тези цветове сега

Кой балсам за устни трябва да използвам през есента и зимата?

Студ, вятър и отопление въздух са малките врагове на устните ни през зимата. Ако не сме достатъчно срещу тях, уверете се, че устните ни са сухи, крехки и напукани. Какво имаме нужда? Като мазен и лош балсам за устни. Те остават по-дълго на кожата и приличат на вид щит срещу вятъра и студ. Продуктите за добра грижа са подходящи за растителни и естествени активни съставки като масло от жожоба, масло от ший, масло от шипка или пчелен восък. Балсамът на златото от д-р. Хашуча съдържа, например, масло от ший, пчелен восък, бадемово масло и детелина на раната (на разположение например в Flaconi *).
Който кара през зимния празник, също трябва да се уверят, че грижата за устни също има UV защита. Белият сняг отразява лъчите на слънцето и ако не обръщате внимание, имате слънчево изгаряне на устните много бързо.

Повече по темата: Направете пилинг на устни: 5 рецепти за деликатни устни