Есенни тенденции на червилата: ТЕЗИ цветове са това, което всеки иска сега!

Благодарение на тези страхотни тенденции на червилата за есен / зима 2019/2020, ние сме щастливи да се сбогуваме с лятото и с нетърпение очакваме свежи, интензивни цветове!

Няма желание за студени, дъждовни есенни дни? Тогава е крайно време да ви зарадваме със свежи нови цветове за грим. Тенденциите на червилата за есента 2019/2020 са идеални за това. Ще ви покажем кои червила са модерни сега!

Класика и шик: ярко червено

Класическите червени устни просто никога не излизат от мода и също са една от най-добрите тенденции през есента 2019/2020. Страхотното в класическата визия: В комбинация с семпла, бяла блуза и дънки, интензивният цвят става шик и перфектен като аксесоар за изявление за офиса.
Бакшиш: Първо, грундирайте устните си в светъл нюанс, например с грунд за устни или обикновен коректор. По този начин създавате перфектната основа и фините линии и бръчки изчезват. След това нанесете подплата за устни върху голяма площ по контура на устните. Той също така служи като основа и гарантира, че червилото ви издържа по-дълго и не се размазва. След това се използва червилото, за предпочитане на няколко слоя, докато на устните се постигне желаното количество цвят.

Можете да получите червила в наситено червено от ок. 7 евро, например от Maybelline, в Amazon.

Изцяло естествено: червило в тъмно голо и розово дърво

Става все по-естествено с тази есенна тенденция на червилата: тъмните нюдови тонове и червилата в палисандровото дърво са ярост. Тъмните типове кожа могат да изберат по-дълбоки нюанси на кафяво или тъмно. Ако имате светла кожа, можете да подчертаете устните си с карамелен нюанс или голи нюанси с лек розов отливка.
Бакшиш: Вечер тази семпла тенденция на червилото може да се комбинира с бляскав грим на очите като "Smokey Eyes ".

Тук можете да получите червило в тъмно голо за около. Пазарувайте 6 евро директно от Amazon.
Можете да намерите идеалното голо червило за леки типове кожа за около. 7 евро тук на Amazon.

Дълбоко и тъмно: горски тонове и червено вино остават в

Разбира се, тъмночервените устни изглеждат страхотно, особено на пълни нацупени устни. Затова нашият съвет: когато тъмните цветове винаги избират червило с блестящо или лъскаво покритие. Блясъкът прави тесните устни малко пълни и изглежда твърде трудно.

Нашите любими за вино-червени устни с гланцово покритие е писалката на липкор на Astor. Тук отидете на връзката Amazon.

Perfect Kissmund: Затова дръжте червилото си по-дълго!

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Julia Windhövel